Versace se zadnjih nekaj sezon odmika od prepoznavne seksapilne estetike in preizkuša nekaj drugačnega. Donatella Versace je svoj prepoznavni oblikovalski podpis zamenjala za nekaj povsem novega - za čudovito zmes uličnega stila, ostrih linij in odločnih modnih kosov, namenjeno glamurozni, ženstveni pa tudi praktični sodobni ženski.

Modna hiša Versace slovi po svojih prepoznavnih bleščečih se oblekicah, ki več odkrivajo kot zakrivajo. Toda zadnjih nekaj sezon smo pri pregledovanju lookbookov modne hiše, ki ji poveljuje slovita Donatella Versace, odkrili nekaj opaznih sprememb. Kreativna direktorica je do danes svoj prepoznavni oblikovalski podpis – seksi, kratko in bleščeče – zamenjala za čudovito zmes uličnega stila, ostrih linij in odločnih modnih kosov, namenjeno glamurozni, ženstveni pa tudi praktični sodobni ženski.

Versace Pre-Fall 2016 kolekcija

Versace Pre-Fall 2016 kolekcija

Močno kolekcijo zaznamujejo strogi, minimalistični kroji, ki jih sem ter tja prekine športni element, kot tudi ženstven pridih v obliki feminilnih oblek in mini kril A-kroja. V galeriji si oglejte kolekcijo, ki je kot nalašč za sodobno žensko, ki se ne boji mešati moških elementov z dekliškimi in uličnega stila z glamuroznim.

Ogled galerije – Versace Pre-Fall 2016