Modna hiša Atelier Versace je na tednu visoke mode v Parizu predstavila kolekcijo, ki izžareva seksapil in športni glamur. Donatella Versace je v oprijete mini obleke, zapeljive, do tal segajoče kreacije in šik dvodelne komplete s koketnimi odprtinami tokrat oblekla lepotice, med katerimi so še posebej blestele Irina Shayk, Lara Stone, Rosie Huntington-Whiteley in Gigi Hadid.

Modna hiša Atelier Versace je na tednu visoke mode v Parizu – Paris Haute Couture Weeku – predstavila svojo najbolj glamurozno in pregrešno drago linijo za pomlad 2016.

PREBERITE ŠE: Gucci: kampanja pomlad/poletje 2016

Atelier Versace Haute Couture pomlad 2016

Atelier Versace Haute Couture pomlad 2016

Čeprav je Donatella Versace prestižni kolekciji s športnimi jaknami, brezrokavniki, asimetričnimi izrezi in belo barvo dala športni pridih, ta prinaša tudi za modno znamko značilne seksapilne kreacije, ki – segajoče do tal ali visoko nad kolena – predstavljajo vse, na kar pomislimo ob omembi modne znamke Atelier Versace. V nadaljevanju preverite, kako so čisto žensko energijo na modno pisto prinesle lepotice, med katerimi je poleg Irine Shayk, Lare Stone in Rosie Huntington-Whiteley blestel obraz Versacejeve kampanje Gigi Hadid.

Ogled galerije – Atelier Versace Haute Couture pomlad 2016