Virtualna resničnost nam omogoča, da se v celoti potopimo v svet digitalnih doživetij, ki jih sicer nikoli (vsaj načeloma) ne bi doživeli. Čeprav je virtualna resničnost super “kul”, na žalost ni tako dostopna, kot bi morala biti. Figment VR je odlična naprava, ki jo lahko imamo zmeraj pri roki. Za prikaz virtualne resničnosti namreč uporablja iPhone in tako uporabnikom omogoča, da si v virtualni resničnosti ogledajo filme, koncerte, raziskujejo neverjetne destinacije, igrajo igre in še bi lahko naštevali.

Virtualna resničnost v žepu, Figment VR, je zasnovan tako, da zavaruje naš iPhone, ohranja vitek profil in hkrati pušča odprte vse funkcijske tipke, vhode in kamero telefona za hiter in enostaven dostop.

Ovitek in naprava Figmet VR je žepne velikosti, tako da ga lahko brez skrbi prenašamo naokoli in ga dejansko prinesemo s seboj povsod, kamor smo že namenjeni. Figment VR deluje z skoraj vsemi VR-aplikacijami na iPhonu 6, iPhonu 6s, iPhonu 6 Plus in iPhonu 6s Plus.

PREBERITE ŠE: kGoal Boost: naprava za boljše spolno življenje moških

Figment VR - žepna naprava za virtualno resničnost.

Figment VR – virtualna resničnost v žepu.

Čeprav tehta le dva grama, je Figment,  virtulana resničnost v žepu, vzdržljiv in trajen. Narejen je iz polikarbonatne plastike, prevlečen s silikonsko gumo za dodatno zaščito, opora očal je iz kakovostnega anodiziranega aluminija, leče pa so odporne proti praskam.