Tako kot obstajajo številni izrazi za seks, obstajajo tudi različne vrste seksa. Če želite ohraniti vročico med rjuhami, je brez stalnega preizkušnja novih stvari nemogoče ohraniti iskrico v razmerju. A tudi v seksu obstaja železni repertoar, vrste seksa, ki skrbijo, da strast še naprej tli, četudi ne eksperimentirate. Tu so 3 vrste seksa, ki jih mora par redno prakticirati, če ne želi, da zveza nasede na čeri.

Čeprav smo moški in ženske sila različni, imamo tudi nekaj skupnega: ljubezen do seksa. V njem lahko uživamo na številne načine, in kot ste verjetno že slišali, morate za ohranitev iskrice vedno poskušati kaj novega. Morda pa eksperimentiranje ni vaša stvar, zato smo vam pripravili 3 vrste seksa, ki bi jih moral prakticirati vsak par, pa če vse preostale črtate s seznama. In v vajini zvezi bo strast plamtela še naprej …

PREBERITE ŠE: 44 iztočnic za osvajanje deklet, ki ti lahko pridejo prav že danes

Romantični gurmanski seks

Gurmanski seks ...

Gurmanski seks …

Gurmanski seks nima zveze s hrano, edina povezava je čas. Za pripravo dobre hrane si morate namreč vzeti čas, prav tako za to vrsto seksa. Poskrbeti je namreč treba za vsako malenkost. Zase, za vzdušje, za okolje. Predstavljajte si sobo, osvetljeno s svečami, čutno glasbo v ozadju … Skozi dan gradite vročico, in ko bo nastopil večer, boste vso to seksualno napetost, ki se je kopičila skozi dan, začeli sproščati s predigro in zadevo dokončali s čutnim in dolgotrajnim gurmanskim seksom. Ker vemo, kako zaposleni ste, vam svetujemo, da ta seks prakticirate vsaj enkrat mesečno.

Zdrav “domači” seks

Zdrav seks je poenostavljena različica gurmanskega seksa s precej manj dodatki. Običajno vzame okoli 30 minut, od tega od 15 do 20 minut odpade na predigro, potem pa nastopi akcija. Ko opravita, sledi crkljanje v postelji. Ker ni časovno potraten, bi morali tovrstno obliko mesenega užitka prakticirati vsaj enkrat na teden, še bolje pa dvakrat.

Seks na hitro

Za seks na hitro se vedno najde luknja v urniku.

Za seks na hitro se vedno najde luknja v urniku.

Številne ženske imajo predsodke pred hitrim seksom, ki se ga je v angleškem jeziku prijelo ime “quickie”, saj mislijo, da bodo ožigosane s pohotnico ali celo vlačugo. Pustite poželenju prosto pot in si svojega moškega vzemite tukaj in zdaj. Naj gre za spolno občevanje ali oralni seks, se mora ta seks zgoditi hitro. Lahko ga tudi stisnete v natrpan urnik ali ga izvedete tam, kjer je to prepovedano, kar mu da dodaten draž. Vzame le tri minute in bi ga morali prakticirati, kadarkoli in kjerkoli se ponudi priložnost. Pazite le, da vas pri tem ne zalotijo.