Beseda trend je vdrla na vsa področja. Zdaj je tudi na področju spolnosti. V spalnici se letos zelo dogaja!

Trendi v seksu za 2018:

Vibracijski/naravni/obarvani/rebrasti kondomi

Skrajni čas je, da se zavarujemo in pri tem tudi uživamo!

Žadasti (yoni) jajček/vaginalne uteži

Vaginalne uteži preprečujejo težave, kot je zdrs maternice, in druge težave, s katerimi se soočajo ženske skozi leta. Yoni jajčka in vaginalne uteži pomagajo pri čvrstosti vagine, sama ‘vadba’ pa sega 5000 let nazaj na Kitajsko. Tam so jih kurtizane uporabljale za izkoriščanje moči svoje yoni (vagine). Sicer gre za jajčka iz različnih kamnov (kremen, žad …), s katerimi delamo keglove vaje, ko poskušamo obdržati jajček cel dan na mestu.

 Žadasti jajček (yoni jajček)

Kloniranje penisa

Ste morda v razmerju na daljavo ali pa se s partnerjem ne vidita tako pogosto, kot bi želela? Potem lahko klonirate njegov penis. Za okoli 40 evrov si lahko doma s pomočjo mavca klonirate penis svojega partnerja, torej naredite odlitek. Za dodatnih 20 evrov lahko iz njega naredite dildo. Podobno zadevo lahko najdete tukaj.

Prefinjene spolne igračke s povezavo Bluetooth

Na tržišču boste našli cel kup prefinjenih tehnoloških spolnih igračk. Takšen primer je tudi vibrator iz 24-karatnega zlata z diamanti, ki se poveže z Bluetoothom in tako omogoča partnerju, da nadzira moč delovanja. Imate celo možnost, da se povežete z aplikacijo in tako sledite zgodovini uporabe.

 Zlati vibrator Lelo

Spolne igračke, narejene s 3D-tiskom

3D-tisk je nedvomno prava čarovnija. In zakaj si ne bi z njegovo pomočjo naredili spolne igračke po meri? Vaš perverzni um lahko namreč tako ustvari, karkoli želi.

Veganski lubrikanti

Letos postajajo vedno bolj priljubljeni veganski lubrikanti, kjer je ponudba vedno večja.

Uniseks spolne igračke

Zakaj ne bi z eno igračko uživala oba?

 Uniseks spolna igračka

Navidezna resničnost

Število ogledov VR-pornografije se je v enem letu povečalo za kar 275 odstotkov. In počasi se navidezna resničnost seli tudi v naše spalnice.

Seks žurke

Če ste samski ali pa imate odprto razmerje, potem se veselite: letos je leto seks žurk. Pripravite se: večina bo od vas zahtevala fotografijo in pa izpolnjen vprašalnik.

BDSM

Učinek trilogije 50 odtenkov sive kar ne pojenja. In verjeli ali ne, ta je še bolj priljubljena, kot si mislite. Ženske še vedno fantazirajo, da jih bo nekega dne čedni bogataš zavezal roke. Trend se torej nadaljuje …

Triologija 50 odtenkov je še vedno navdih mnogim spalnicam po svetu.

Več informacij: TRENDI V SEKSU ZA 2018: PRIPRAVITE SE, DIVJE BO