Gostje v Ženevi si bodo lahko kmalu privoščili jutranjo kavico in zraven uživali v oralnem zadovoljevanju. Tako je, v Ženevi, kjer je prostitucija zakonita, se konec leta odpira Fellatio Café.

Ideja o kavarni, kjer bi gostom nudili spolne usluge, je dozorevala več mesecev in konec leta bo očitno zrela do te mere, da bodo gostje v kavarni Fellatio Café ob jutranji kavici dobili še oralni seks. Moški si bodo tako naročili kavico, na iPadu pa izbrali prostitutko, ki jih bo oralno zadovoljila. Cena usluge bo  60 švicarskih frankov (55 evrov), za dodatnih 5 švicarskih frankov pa si bodo gostje lahko naročili še latte machiato. To bo brez dvoma najdražja kava v Ženevi.

PREBERITE ŠE: Kje bi morala seksati vsaj enkrat v življenju?

Kavarna Fellatio Café v Ženevi bo nudila kavo in oralni seks.

V Švici se bo odprla kavarna z oralnim zadovoljevanjem.

Vsaj teoretično je zadeva popolnoma zakonita. Prostitucija je v Švici zakonita, čeprav je strogo nadzorovana. Ljudje, ki nudijo spolne usluge, morajo za to imeti dovoljenje, švicarska vlada pa se s strogim nadzorom bori tudi proti trgovini z ljudmi. Če dve ali več prostitutk delujejo v istih prostorih, mora biti obrat registriran kot masažni salon.
Vsi z idejo niso zadovoljni. Grégoire Théry iz francoskega gibanja Mouvement du Nid, ki se bori proti prostituciji, pravi, da bo takšo poslovanje koristilo le ljudem iz ozadja. Poslovna ideja bi tako uzakonila zvodništvo.