Ne, zvočniki niso tisto na desni, niti to na mizi, prav tako ne valja na levi. Zvočniki Bang & Olufsen BeoSound Shape so satast vzorec na steni. Modularni zvočni sistem tvorijo šesterokotni zvočniki in dušilci zvoka, ki jih lahko poljubno razporedimo.

Bang & Olufsen BeoSound Shape je nenavaden stenski brezžični zvočni sistem, sestavljen iz 44 zvočnih enot ali manj. Na voljo je v različnih barvah, zvočne ‘ploščice’ pa lahko razporejamo po mili volji.

Če je v sobi slaba akustika, so na voljo dušilci, ki še tako neakustično sobo naredijo akustično kot operno dvorano. Zaradi večzvočnega sistema BeoSound Shape prinaša koncertno izkušnjo v udobje vašega doma. Glasbo lahko s telefona ali tablice predvajamo preo Bluetootha, Chromecasta ali Apple Airplayja.

PREBERITE ŠE: LG PJ9 – lebdeči brezžični zvočnik, ki se polni sam

 Zvočniki ali umetniška inštalacija, to je tu vprašanje.


Zvočniki ali umetniška inštalacija, to je tu vprašanje.

Osnovna cena zvočnega sistema Bang & Olufsen BeoSound Shape je postavljena pri 4000 evrih. Za ta denar dobite štiri zvočnike, en ojačevalec, dva dušilca, v enem šesterokotniku pa se skriva strojna oprema (BeoSound Core), ki podpira omenjene povezave. Naprodaj bodo od avgusta 2017 dalje.

Galerija – Bang & Olufsen BeoSound Shape: