Raje razmišljaj s svojo glavo, namesto da slepo verjameš nasvetom oseb, katerih cilj je uničiti tvojo srečo – to so 3 najhujši ljubezenski nasveti, ki jih boš slišala!

Prav je, da tu in tam poslušaš, kaj imajo modrejši in izkušenejši ljudje za povedati, saj boš morda slišala kakšen nasvet, ki ti bo prav prišel. Saj veš, kako pravijo, več glav več ve, vendar to vsekakor ni zlato pravilo, ki bi mu morala slepo slediti … ko gre za ljubezen, boš morala poslušati predvsem svoje srce, intuicijo in dejstvo, kako vajin odnos deluje.

Nikjer ne piše, da moraš poslušati prav vsako napotilo, posebej če gre za ljubezenske nasvete, ki ti lahko uničijo možnosti za zdravo in dolgo razmerje. Dobro razmisli, kaj boš naredila, preden se odločiš poslušati mnenja drugih ljudi.

3 najhujši ljubezenski nasveti, ki jih boš slišala:

“Moraš najti gospoda Popolnega.”

Nihče na tem svetu ni popoln. Vsi imajo svoje pomanjkljivosti, zato ni realno, da pričakuješ, da boš srečala osebo, ki bo v popolnosti zadovoljila tvoja pričakovanja. A lahko najdeš gospoda Dovolj Dobrega, ki je popoln zate in bo zadovoljil tiste najpomembnejše stvari.

Razmerje temelji na kompromisu in žrtovovanju. Tako kot se bo moral tvoj dragi sprijazniti s kakšno tvojo pomanjkljivostjo, boš tudi ti morala sprejeti dejstvo, da je takšen, kakršen je in si ga kljub temu pripravljena imeti rada.

“Počakaj 3 dni po zmenku, preden mu pišeš.”

Kolikokrat si slišala, da se ženska ne bi smela javljati prva? Da bi morala počakati na njegov klic ali sporočilo, saj se ne spodobi, da letaš za njim kot pes?

Če si se imela čudovito, ga pogrešaš in si želiš z njim imeti kaj več, ni razloga, da čakaš. Zakaj mu ne bi dala jasno vedeti, da si ga želiš? S sporočilom zahvalnosti boš pokazala, da si hvaležna za prijeten večer, a hkrati ne boš delovala kot obupana gospodinja. Na tak način boš tudi njega opogumila, da naredi korak več.

“Moraš tudi malo igrati.”

Povsem jasno je, da nihče ne bo pokazal svojega pravega obraza že na prvem sestanku. Nekatere stvari boš verjetno zamolčala, ker se boš bala njegovega odziva ali boš želela ostati skrivnostna.

Vendar! Kako boš z nekom vstopila v iskreno razmerje, če nisi iskrena? Ni potrebe, da igraš. Bodi tisto, kar si, a v mejah zdravega razuma. Ne želiš ga prestaršiti, kajne?