Emporio Armani je za tiste z dragim okusom ustvaril svoje prve povezane ure. Skupaj z znamko modnih dodatkov Fossil je izdelal hibridne ročne ure EA Connected Watch z analognim zaslonom in pametnim drobovjem.

Modna znamka Emporio Armani je skupaj z znamko Fossil lansirala serijo pametnih ur z analogno številčnico EA Connected s prepoznavnim Armanijevim dizajnom. Ročna ura se s pametnim telefonom poveže prek povezave Bluetooth in aplikacije (za naprave iOS in Android). Ponaša se s standardnimi karakteristikami pametne ure. Meri uporabnikove aktivnosti, nadzira njegov spanec, podpira obvestila, omogoča upravljanje glasbe in se uporablja kot brezžični sprožilec za fotografiranje s pametnim telefonom.

PREBERITE ŠE: 946 Emporio Armani – Piaggio vespa, ki jo je oblekel modni guru Giorgio Armani


Poleg naštetega ura EA Connected servira dva časovna pasova in ju avtomatsko menja. Številčnica vsebuje tudi mini številčnico, ki kaže stanje uporabnikove aktivnosti. Je vodoodporna, a se z njo ni moč potapljati. Ker gre za mešanico pametne in klasične ročne ure, gumbna baterija ni presenečenje. Ta naj bi zagotavljala do pol leta avtonomije. Na voljo je v petih barvah (tudi rožnato zlati), in sicer od preračunanih 225 evrov naprej.

Galerija – Armanijeve pametne ure EA Connected: