Zakaj bi kupovali visečo mrežo in šotor, ko pa lahko denar in prostor prihranite z nakupom izdelka, ki združuje oboje? Predstavljamo vam Blue Ridge Camping Hammock, visečo mrežo in šotor v enem za največje pustolovce.

Blue Ridge Camping Hammock navdušuje s svojo vsestranskostjo – uporabljate ga lahko kot visečo mrežo, ki bo po zaslugi funkcionalnega sistema razvrščanja palic vselej ravna in napeta. Obenem služi tudi kot kompakten šotor, ki ga je mogoče pritrditi na tla.

Pred insekti vas bo obvarovala vgrajena mreža, proizvajalci pa niso pozabili niti na protidežno zaščito. Pri izdelovanju ogrodja so se zanesli na trpežni rip stop najlon in aluminij, ki zagotavljata, da vam bo pripomoček služil vrsto let. Uporabnikom je prav tako na voljo vreča za prenašanje stvari in dva pritrditvena trakova z vponkami vrhunske kakovosti.

Blue Ridge Camping Hammock tehta 2,2 kg. Prenese lahko obremenitev do 125 kg. Dolžina njegove notranjosti znaša 229 cm, širina pa 107 cm. Zanj boste morali odšteti 199 $, kar je preračunano 178 €.

Pustolovci, ste pripravljeni? 🙂

Galerija: Blue Ridge Camping Hammock