Modna hiša Chanel je na tednu visoke mode v Parizu predstavila Haute Couture kolekcijo za pomlad 2016. Karl Lagerfeld je pariško Grand Palais tokrat preuredil v elegantno zelenico z ozadjem iz svetlega lesa, ki je služila kot odlično platno za prikaz kolekcije, polne značilnih tvidastih kosov in glamuroznih večernih toalet.

Modna hiša Chanel je na tednu visoke mode v Parizu predstavila kolekcijo v prevladujoči nevtralni paleti, sestavljeni iz nežnih bež, šampanjskih in kavnih odtenkov. Karl Lagerfeld je pariški Grand Palais tokrat preuredil v elegantno zelenico z ozadjem iz svetlega lesa, ki je služila kot odlično platno za prikaz kolekcije, pri kateri je kreativnega vodjo navdihnila silhueta.

PREBERITE ŠE: Chanel pomlad/poletje 2016: potujmo s stilom

Chanel Haute Couture 2016

Chanel Haute Couture 2016

Igrajoč se s proporci in volumnom, je Karl za Chanelovo žensko tokrat ustvaril linijo, polno ikoničnih kosov, med katerimi so izstopala dolga tvidasta krila in zaobljena ramena, ter večernih toalet, ki jih je okrasil s perjem, bleščicami, cvetlicami in celo lesom. V nadaljevanju preverite elegantne, pa tudi dramatične kreacije, v katerih so se po Chanelovi modni pisti tokrat sprehodile tudi zvezde družbenih omrežij, Kendall Jenner, Gigi Hadid in Bella Hadid.

Ogled galerije – Chanel na tednu visoke mode v Parizu 2016