Lepa poslikava je lahko res lepa, ampak ni najlepša, če nima dodatnega pomena. Tetovaža, posvečena mami, je tista vrsta tetovaže, ki dobi popolnoma nove razsežnosti. Če razmišljate o tem podvigu, si oglejte te čustvene tetovaže, ki so posvečene našim mamam.

Ne glede na to, ali je mama še zmeraj v vašem življenju ali ne, ne morete zanikati, da je tatu, posvečen posebno njej, najboljši, ki si ga lahko omislite. Ne samo, da se boste ob pogledu nanj vedno spomnili na svojo mamo, ampak gre za močno vez, ki jo lahko ‘vzamete s seboj, kamorkoli greste’.

Tetovaža, ki slavi vašo mamo, je odličen način, da na enem mestu združite vse čudovite spomine in je poklon neprekinljivi vezi, ki jo z njo imate. Zbrali smo čustvene tetovaže, posvečene našim mamam, ki so vam lahko v navdih.

Znak materinstva

Pomislite na zgodovino in vse simbole, ki predstavljajo matere in ženskost – luna, rože, določene živali … Od tam lahko jemljete navdih. Simboli lahko povedo več kot besede.

Klasična ‘mama tetovaža’

Srčki, rožice in ptički – v enem tatuju združeno vse, kar vas spomni na mamo. Gre za model tatuja, s katerim so ljudje skozi stoletja krasili svoje telo. Čeprav danes niso več v modi klasične ‘mama tetovaže’, moramo priznati, da so prikupne. Z majhnimi popravki jih lahko posodobite, da dobijo moderen pridih.

Njen podpis, ime ali vzdevek

Z bolj osebnim zapisom ne boste zgrešili – na telo lahko poslikajte njen zapis, ki vam je pri srcu, ime ali vzdevek, ki vas bo vedno spomnil nanjo.

Tatu nečesa, kar vas spomni nanjo

Tudi če tetovaža nima neposredne povezave z okusom vaše mame, lahko svojo ljubezen do nje izkažete tudi tako, da naredi tatu nečesa, kar vas spomni nanjo.

Pomemben datum

Če želite biti bolj subtilni, si lahko omislite datum, ki je povezan z vašo mamo. Lahko jo vprašate o najboljših dneh njenega življenja ali si vtetovirate datum, ko sta naredila nekaj velikega skupaj. Z datumom rojstva tudi ne boste zgrešili.

Tetovaža njene najljubše slike

Če ima tvoja mama rada umetnost, je potem zelo smiselna tetovaža njene najljubše umetnine. Ne samo, da bo umetnost na vašem telesu videti lepo, ampak bo še bolj posebna zaradi tega, ker jo ima rada vaša mama.

Zvočni zapis njenega glasu

Zvočni zapis glasu vaše mame je verjetno najbolj zanimiv tatu, ki si ga lahko omislite. Pred časom se je zdelo neverjetno, a zdaj lahko zvočni zapis preselimo na naše telo.

Njen portret

Mamina podoba na vašem telesu? S res tem ne morete zgrešiti!