Poleg že morda poznane Danilove ponudbe a la carte so na jedilnik dodali tudi tedenska kosila odličnih domačih jedi (domača goveja in gobova juha, ričet, sarme …). Razumejo tudi, da včasih za kakovosten obrok žal ne ostane veliko časa, zato je v gostilni tudi t. i. bar – prostor za manjše prigrizke, hiter in okusen krožnik testenin, piščančjo solato ali domači narezek. Za vse tiste z malce več časa in željo po okušanju raznovrstnih dobrot pa so pripravili dva degustacijska menija: 4-hodni in 8-hodni meni.
Poleg bogatega jedilnika je novost in posebnost Danila tudi vinoteka. Na vinski karti nas pričaka več kot petsto skrbno izbranih vin – od hišnega vina Gašper do posebnih serij najboljših tujih in domačih vinarjev. Vsa vina so nam v Danilu na voljo na kozarec, lahko pa kupimo tudi steklenico.
PREBERITE ŠE: To so najboljše restavracije na svetu
V gostilni & vinoteki Danilo je z dvema ločenima prostoroma poskrbljeno tudi za zaključene družbe (do 11 oseb) in večje skupine, za katere po dogovoru prilagodijo meni in uresničijo naše želje.
V prenovljeni gostilni želijo ohranjati trdno zasidrane vrednote domače kuhinje in lokalnih sestavin, a hkrati obljubljajo, da bo vsak krožnik pripravljen z ustvarjalnostjo in novimi okusi, ki bodo razvajali naše brbončice.
You must be logged in to post a comment.