Digitalni fotoaparat Relonch 291 je več kot le digitalni fotoaparat. Je hkrati tudi umetna inteligenca. Odbere najboljše fotografije, jih po potrebi obdela, shrani in se znebi slabih.

Kar precej izmed nas ima doma drage digitalne fotoaparate, ki so polni neizkoriščenega potenciala, saj se večina izmed nas zanaša na avtomatske nastavitve. Pri fotoaparatu Relonch 291 ste omejeni zgolj na fotografiranje pri avtomatskih nastavitvah, A relonch ni toliko fotoaparat, kot je storitev. Tako kot je nekoč obljubljal Kodak, tudi Relonch obljublja, da vse stori namesto vas, od vas zahteval le, da zajamete posnetek.

PREBERITE ŠE: Relonch Camera etui – ko iPhone postane zrcalno-refleksni fotoaparat

nhttps://vimeo.com/190791985

Fotoaparat je odet v usnjen etui, ki prekriva vse, razen objektiva, sprožilca in kukala. Igranje z nastavitvami v celoti prepuščamo umetni inteligenci. Vaši posnetki so preko kartice SIM naloženi na strežnike, kjer sofisticiran algoritem odbere najboljše posnetke, jih avtomatično obdela in pošlje v aplikacijo na predogled. Če dnevno izberete vašo najljubšo fotografijo, boste mesečno deležni fotoknjige s svežimi spomini.

Galerija – digitalni fotoaparat Relonch 291: