Everlast je notesnik (ali zvezek), ki mu ne zmanjka strani. Čeprav so te sicer videti in delujejo kot običajne strani, niso. So iz poliestra. Zato lahko nanje spravite svoje ideje, skice, risbe in besedilo, z aplikacijo stran poskenirate, vsebina pa se v digitalizirani obliki avtomatično shrani v oblak, Dropbox ipd., in stran očistite kot tablo. Ne, ta zvezek ni tabla piši briši, ampak papir tipa piši briši. To bo zadnji zvezek, ki ga boste kadarkoli potrebovali.

Everlast je na prvi pogled in na otip kot vsak navaden zvezek oz. notesnik. A omogoča vam, da po straneh pišete in nato z vlažno krpico vsebino preprosto zbrišete in po strani ponovno pišete, kot da nič ni bilo. Samo z roko vam vsebine ne bo uspelo zbrisati, zato ni bojazni, da bi kaj po pomoti zbrisali. Uporabite lahko kakršnokoli pisalo iz serije Pilot Frixion.

PREBERITE ŠE: Elago W3 – Mac kot držalo in polnilna postaja za Apple Watch


Zvezek je kompatibilen z aplikacijo Rocketbook, ki digitalizira in obreže stran ter vsebino shrani na želeni lokaciji. Na voljo je v dveh različnih velikostih. Vsebuje 36 strani iz sintetičnih polimerov. Vsaka stran vsebuje sedem simbolov, ki jim v aplikaciji določite funkcijo, in ko na strani naredite čeznjo križec, aplikacija ve, kam vsebino odložiti.

Galerija – notesnik Everlast