Frontier Plus je lahka prenosna peč, s katero lahko romantično vzdušje prasketanja ognja v kurišču pričarate, kjerkoli vam srce poželi, in tudi v hladnejšem delu leta uživate v bivanju v naravi. Peč je obenem štedilnik na drva, zaradi dimnika pa jo lahko uporabljate v šotorih in manjših kočah. Priskrbela pa vam ne bo zgolj toplote, saj bo tudi skuhala čaj in kosilo, za povrh pa pričarala romantično vzdušje.

Prenosna peč Frontier Plus z okencem iz kaljenega stekla je idealna popestritev prihajajočih hladnih mesecev, ko nam nikoli ne bo dovolj toplo. Spet je namreč tu čas, ko se bomo ob vsaki priložnosti zatekli k toplemu telesu, pa naj bo to objem vašega dragega ali drage, postelja, radiator, kamin ali peč. O slednjih si verjetno niste mislili, da jih boste lahko kdaj popokali v nahrbtnik in odnesli s seboj, a Frontier Plus omogoča prav to.

Frontier Plus je namreč prenosno ogrevalno telo in štedilnik v enem. Reguliranje temperature, ki jo ustvarja ta peč z dimnikom, je sila preprosto, na štedilniku pa lahko grejete ali kuhate več stvari hkrati. In ker se razstavi in lahko noge in dimnik pospravimo v peč, jo je preprosto prenašati naokoli.

Galerija slik – Frontier Plus