Josephine Skriver je najnovejši Viktorijin angelček in s tem lepotica, o kateri se bo zagotovo še veliko pisalo. Dolgonoga Danka je novico, da je končno tudi ona postala Viktorjin angelček, delila kar preko Instagrama, ogledamo pa si jo lahko tudi že v novem katalogu znamke Victoria's Secret, ki prikazuje trendi kopalke za sezono pomlad/poletje 2016.

Josephine Skriver je najnovejši Viktorijin angelček in s tem lepotica, o kateri se bo zagotovo še veliko pisalo. Če ste pravi/prava ljubitelj/-ica Viktorijinih angelčkov in zapeljivega perila Victoria’s Secret, ste 22-letno Danko že opazili v najnovejšem katalogu Victoria’s Secret, kjer dolgonoga lepotica razkazuje trendi kopalke za sezono pomlad/poletje 2016 ob boku ostalih deklet pri Victoria’s Secret.

PREBERITE ŠE: Luksuzno spodnje perilo za vse petične dame

Josephine Skriver je nov Viktorijin angelček

Josephine Skriver je nov Viktorijin angelček

Josephine je novico, da se je pridružila Viktorijinim angelčkom, med katerimi so tudi Candice Swanepoel, Adriana Lima in Behati Prinsloo, svojim števinim oboževalcem (na Instagramu ima kar 1,5 milijona sledilcev), sporočila kar prek Instagrama, kjer je med drugim omenila, da je vsa iz sebe od sreče, saj je končno prišel dan, ko je postala Viktorijin angelček. V nadaljevanju si oglejte Josephine Skriver in najnovejšo kolekcijo trendovskih kopalk za prihajajočo toplo sezono.

Ogled galerije – Josephine Skriver