Drago in luksuzno spodnje perilo priznanih oblikovalcev je svojo priljubljenost pridobilo v zadnjih dvajsetih letih, vse odkar so svetu pri Victoria's Secret prvič razkrili Fantasy Bra. Čudovite stvaritve iz najmehkejše svile in najboljših tkanin pogosto vključujejo fine kose nakita in plemenitih kovin. Cena ne jamči vedno najboljše kakovosti, vendar so nekateri kosi luksuznega perila vsekakor umetniško delo, ki se ga mora ceniti. Pripravili smo seznam najdražjih luksuznih znamk perila, ki izdelujejo tako modrce kot hlačke. Pripisane cene so cene za za standardni modrc.

10. Faire Frou Frou: 95 evrov.

Fraza Faire Frou Frou je francoski izraz, ki pomeni ”bahanje”. Je znamka za ženske, ki v življenju cenijo plemenite stvari. Februarja leta 2005 sta znamko ustanovila Alison in Gail Rubke, butike najdemo v Los Angelesu, naročijo pa se lahko tudi preko spleta.
fairefroufrou.com

9. Fox and Rose: 97 evrov.

Znamko Fox in Rose sta ustanovili oblikovalki Amanda Lorenzani in Alexandra Miro. Svojo ljubezen do spodnjega perila sta združili v perilu, ki predstavlja dve plati ženske: drzno, zapeljivo lisico in elegantno vrtnico. Dve plati blagovne znamke tako ustrezata spreminjajočemu razpoloženju ženske in se prilegata vsaki situaciji.
foxandrose.com

8. Guia La Bruna: 104 evre.

Luksuzno spodnje perilo Guia La Bruna izdelujejo v Italiji iz najboljših evropskih tkanin. Vintage videz je predelan za mladostne, sodobne ženske, gra zabavnih oblik in barv pa skrbi za zabaven in odločen videz. Najbolj priljubljena taknina oblikovalcev je svila muslin. Med izdelki luksuzne znamke Guia La Bruna najdemo tudi linijo luksuznih kopalk.
guialabruna.it

7. Pleasurements: 136 evrov.

Pleasurements je ekskluzivno luksuzno spodnje perilo in erotična modna blagovna znamka. Predstavlja odličen vir za ženske, ki se rade znajdejo v objemu svojih erotičnih fantazij. Vsak kos je skrbno zasnovan in narejen iz najbolj razkošnih materialov. Blagovna znamka iz Amsterdama ima tudi trgovino House of Pleasurements, kjer se lahko dogovorimo za termin in si tako zagotovimo najboljšo možno storitev. V znak hvaležnosti nas ob vsakem nakupu čaka majhno darilo.
pleasurements.com

6. Fleur of England: 172 evrov.

Fleur Turner je je znamko zasnovala leta 2001 v Angliji. Danes je to blagovna znamka, ki ustvarja perilo iz visoko kakovostnih tkanin, ki zagotavljajo popolno prilagajanje. Znamka Fleur of England je znana po svojih čutnih ”zdaj me vidiš, zdaj me ne ” izrezih in čipki. Večina modelov je tako izdelana iz čipke in svile. Luksuzno spodnje perilo je resda prefinjena izbira za vse priložnosti, blagovno znamko pa sta med drugim nosili tudi Sarah Jessica Parker in Katy Perry.
fleurofengland.com

5. Agent Provocateur: 236 evrov.

Agent Provocateur je priljubljena britanska znamka luksuznega spodnjega perila. Široka paleta kreacij, ki omogoča odklepanje tudi tistih najglobjih želja, prihaja v drznih, spogledljivih in celo malce sramežljivih modelih. Vsak kos luksuznega spodnjega perila je umetniško delo.
agentprovocateur.com

4. Bordelle: 272 evrov.

Priljubljeno blagovno znamko luksuznega spodnjega perila Bordelle je leta 2007 ustanovila Alexandra Popa. Je unikatna in nič kaj romantična znamka luksuznega perila, najboj znana po svojih bondage oblekah. Slog znamke se osredotoča na bondage ter S&M stil, ki ženskam daje dominanco in moč. Luksuzno spodnje perilo je izjemno priljubljeno pri zvezdnikih in stilistih, pogosto ga lahko vidimo v revijah kot so Vogue, Elle in Glamour, Bordelle pa smo lahko opazili tudi že na Lady Gaga, Britney Spears ter Rihanni.
bordelle.co.uk

3. Myla: 283 evrov.

Myla je londonska znamka luksuznega spodnjega perila, ki ima svoje butike v Londonu, na Irskem in v Franciji. Perilo je polno prefinjenosti, hkrati pa je preprosto. Motivi v drznih barvah so igrivi, ampak čisti. V naboru luksuznega perila se najde nekaj za vsako žensko in za vse osebnosti, saj Myla zajema številne vidike ženskosti. Cilj blagovne znamke je, da ujame in proslavi moč ženske, vsak kos pa je zasnovan tako, da je perilo udobno in da ponuja potrebno oporo.
myla.com

2. Jean Yu: 303 evre.

Jean Yu je bil rojen v Južni Koreji, odraščal pa je v Kaliforniji. Po oblikovanju visoke mode je v decembru 2011 začel z linijo luksuznega svilenega spodnjega perila in tako postal priznan kot eden vrhunskih ameriških oblikovalcev. Njegove oblike so čiste in enostavne ter dajejo ročno izdelanemu perilu sodoben pridih. Za najlepše kose Jean Yu uporabi šifon svilo.
jeanyu.com

1. Carine Gilson: 487 evrov.

Belgijka Carine Gilson, ki ima sedež podjetja pa ima v Parizu, je začela z znamko luksuznega spodnjega perila leta 1994 in z njo tudi uspela. Večina spodnjega perila je narejena iz najboljše lyonske svile in delikatne chantilly čipke. Carine se osredotoča na kakovost in edinstvenost vsakega kosa. Njen stil je ženstven in ne pretirano drugačen od modelov perila La Perla.
carinegilson.com