Kako pripraviti žensko, da se zaljubi vate? Sliši se zapleteno kot sam hudič, a kot boste spoznali v nadaljevanju, vam ni treba prebrati številnih knjig in priročnikov ter postati strokovnjak za ljubezen, da osvojite dekle svojih sanj. V resnici je povsem preprosto, skrivnost pa tiči v rečeh, ki jih zmore prav vsak. Tukaj je 10 načinov, kako pripraviti žensko, da se zaljubi vate, iz ust Playboyeve zajčice Amande Cerny.

Kako pripraviti žensko, da se zaljubi vate? To se je verjetno vsaj enkrat v življenju vprašal vsak moški. Kaj je tisto, kar povzroči, da se nekdo ”zacopa” v nas? S tem si ne belijo glave samo moški, ampak tudi znanost, ki je odkrila znanstveno potrjene načine, kako povečati možnost, da se nekdo zaljubi v nas.

PREBERITE ŠE: Če ima tvoj fant te lastnosti, se lahko z njim tudi poročiš!

Kako pripraviti žensko, da se zaljubi vate?

Kako pripraviti žensko, da se zaljubi vate?

A če ste mislili, da gre zato za celo znanost, kako pripraviti žensko, da se zaljubi vate, ste se pošteno ušteli. Srce dekleta lahko osvojimo precej preprosteje, kot ste si verjetno predstavljali. Poslušanje, gledanje v oči, humor in (naključni) dotiki je samo nekaj ”drobnarij”, s katerimi si močno povečate možnosti pri svoji simpatiji. O drugih pa naj vas poduči Amanda Cerny. In če ona tako pravi, bo že moralo držati!