Poletje … Festivali, nogomet, plaže... Kaj več še potrebujemo? No, morda nam bodo vseeno prav prišli tehnološki pripomočki, s katerimi bo poletje le še bolj razburljivo. Torej, katere tehnološke pripomočke moraš imeti to poletje? Vse to ovitkov za telefon do odličnih projektorjev – tukaj so esencialni tehnološki pripomočki za to poletje!

Katere tehnološke pripomočke moraš imeti to poletje?

Ovitek za telefon Gooey

Nam je všeč ali pa ne – selfiji ostajajo med najbolj priljubljenimi tehnikami fotografiranja. Gooey predstavlja serijo ovitkov za telefon, ki se zaradi vakuuma prisesajo na katerokoli površino in tako omogočijo popoln selfie.
gooeyhq.com

Bluetooth zvočnik Ultimate Ears UE Roll 2

UE Roll 2 je zverina. Lahko ga vržemo v blato ali vodo in ga tam pustimo kar 30 minut. Zahvaljujoč izjemno kakovostnemu materialu in več tisoč uram testiranja, se bo zvočnik preko Bluetootha povezal z večino naprav. Na voljo je v različnih barvah, po eni polnitvi pa zdrži kar do 9 ur.
ultimateears.com

Zapestnica Microsoft Band 2

UV žarki so brez dvoma nevarni in ta pametna zapestnica nas bo na to še dodatno opozorila. Poleg drugih odličnih funkcij ponuja namreč tudi UV zaščito, saj nas v primeru predolge izpostavljenosti soncu na to opozori. Kompatibilna je z Windows Phone, Androidom in iPhonom.
microsoftstore.com

PREBERITE ŠE: Najbolj napredni pripomočki za kolo po izboru uredništva

The Tillow

Tillow je brisača z odstranljivo notranjostjo. Mehka brisača je tako na voljo v različnih barvah, njena posebnost pa je žep, kamor lahko spravimo telefon in druge potrebščine.
thetillow.com

Baldahin Frostfire Popup Beach Shelter

Baldahin Frostfire Popup Beach Shelter ponuja UV zaščito 50+ SPF ter pravo senco. Ima tudi 4 žepe, kamor spravimo vse potrebno.
amazon.co.uk

Frostfire Popup Beach Shelter

Frostfire Popup Beach Shelter

HD projektor LG Minibeam PH550

Majhen, močan in poln funkcij – LG je poskrbel, da lahko gledamo HD filme tudi na plaži. Ne potrebujemo kablov ali drugih virov električne energije; LG projektor namreč z eno polnitvijo zdrži tudi 2 uri in pol.
lg.com