Tudi blagovne znamke s področja tehnologij vse pogosteje združujejo svoja znanja in ustvarjajo izjemne serije izdelkov, namenjenih tistim, ki cenijo popolno odličnost. Tokrat sta moči združili Leica in Master & Dynamic.

Newyorško podjetje Master & Dynamic je združilo moči z legendarnim nemškim podjetjem Leica, da bi ustvarilo trio slušalk serije 0.95, v čast enega od najboljših objektivov vseh časov Leica Noctilux-M 50 mm f/0.95 ASPH.

‘Master & Dynamic za 0,95’ nadaljuje tradicijo izjemne estetike in visoke kakovosti v obliki prepletanja vrhunskih materialov, kot so kravje usnje, nerjaveče jeklo … Predanost podrobnostim v posebni seriji najdemo v graviranih elementih ‘Designed z Leica Camera AG’. Gre za tri modele vrhunskih slušalk Master & Dynamic: MW60 (brezžične slušalke), MH40 in ME05.

 Leica x Master & Dynamic – ''special 0.95 edition''

Leica x Master & Dynamic – ”special 0.95 edition”

Na voljo bodo od 175 evrov do 530 evrov, in sicer v spletni trgovini Master & Dynamic od 11. maja dalje. Glede na povpraševanje pa bo treba pohiteti, saj se pričakuje, da bo omejena serija razprodana takoj.

Galerija slik: Leica x Master & Dynamic – ”special 0.95 edition”