Na vprašanje, ali bo vajino razmerje cvetelo, bosta težko odgovorila takoj na začetku romantičnega odnosa. A včasih je dovolj, da se poljubita, ker lahko tudi poljub sporoča osupljive stvari. Poskusite, preden nadaljujeta vajino zgodbo.

Odnosi so zaviti v tančico negotovosti in tveganja, a nekatere zadeve lahko hitro ocenimo. To so osupljive stvari, ki jih sporoča vajin poljub.

Je med vama kemija?

Včasih se zgodi, da nas nekdo privlači, ko pa se poljubimo, ugotovimo, da nam telesno ne ustreza. Iz prvega poljuba zagotovo lahko ugotoviš, ali je med vama kemija ali ne.

Se seksualno ujemata?

O tem lahko iz prvega poljuba sklepaš le do določene mere. Če se v poljubljanju z osebo počutiš dobro, je velika verjetnost, da vama bo tudi nadaljnji telesni stik dobro tekel. Seveda k temu pravilu pripada dolg seznam izjem. Življenje je pač velikokrat bolj nepredvidljivo, kot si želimo.

Je tvoj partner samozavesten?

Iz poljuba se da razbrati, ali je tvoj partner bolj samozavesten ali pa je sramežljiv in zadržan. Vendar ne pozabi, da se lahko tudi slednji izkažejo za izjemne ljubimce.

Skrb zase

Tesni telesni stiki brezizhodno poročajo tudi o tem, do kolikšne mere oseba skrbi zase.

Je tvoj partner pozoren?

Je tvoj partner pozoren na to, kaj ti je všeč in kaj ne? Se zna odzivati na subtilne signale ter prilagajati tako, da je obema prijetno?

Kako resen je lahko vajin odnos?

Iz prvega poljuba je skoraj nemogoče v celoti odgovoriti na to vprašanje, lahko pa sklepate o predanosti partnerja vsaj do neke mere. Če vključuje poljubljanje strast, gledanje v oči, držanje za roke … je možno, da vam je partner precej predan.

Ali se mu/ji mudi?

Iz prvega poljuba je možno razbrati, kako zelo se tvojemu partnerju mudi na naslednjo stopnjo. Ali zna uživati v trenutku ali te po nekaj minutah poljubljanja že slači?

Kakšen odnos ima

Se po prvem poljubu partner smeji ter ti posveča dovolj pozornosti? To pove veliko o odnosu, ki ga ima do tebe.