Wipebook Pro je vaš zadnji rokovnik. Ko zapiskov ne potrebujete več, jih namreč preprosto izbrišete, tako kot smo to v otroštvu počeli na piši briši tablah.

Rokovnik Wipebook Pro je najnovejši član družine Wipebook, podjetja, ki je doslej predstavilo že piši briši pisalna bloka Wipebook Notebook in Mini Wipebook Notebook ter piši briši liste Workbooks. Wipebook Pro prinaša malo več vizualnega prestiža. Rokovnik je odet v živalim prijazno umetno usnje in vsebuje 20 listov za vaše kreacije.

 V rokovnik Wipebook pro lahko svoje ideje zapišete in izbrišete kolikorkrat želite.


V rokovnik Wipebook pro lahko svoje ideje zapišete in izbrišete kolikorkrat želite.

Zelo priročna je tudi spirala – ta omogoča pisanje na povsem ravni površini. V ta edinstven piši briši rokovnik lahko kreativno izlivate svoje ideje in jih nemudoma izbrišete, če se spomnite česa boljšega. Na sestankih lahko ponazorite svoje ideje, ne da bi morali obrniti list. Napišete, izbrišete in ponovno zapišete (ali narišete) lahko kolikorkrat želite. Pozabite lahko na številne neurejene liste z zapiski na vaši pisalni mizi, pa tudi okolju prijaznega vidika ne gre zanemariti. Priznamo, všeč nam je, zelo. In vrača nas v otroške dni, ko smo ustvarjalnosti pogosteje dajali krila.

Video: tako deluje Wipebook Pro