Spolna neenakost in razlika v plačilu glede na spol lahko ženski spol predstavijo kot precej neprivlačno možnost. Potem so tukaj še mesečne krvavitve in porod po tem, ko devet mesecev otroka nosijo v sebi. Ampak ženske se ne damo! Namesto tega raje poglejmo, kaj so prednosti žensk, ki jih moških zamujajo.

Kaj so prednosti ženskega spola, ki jih moških zamujajo:

Brez spodnjih hlačk pod maksi obleko

Ženske se lahko v javnosti sprehajamo v spodnjem perilu. Kako? Oblečemo si maksi obleko … brez spodnjega perila. S tem dobimo lahen vetrič, ki se sprehaja po našem telesu, hkrati pa ničesar ne pokažemo.
giphy

Sočutje

Dekleta, ki resnično skrbijo druga za drugo, so vdana in sočutna. Imamo slab dan? Zjočimo se pred našimi prijateljicami, ki nas bodo potolažile, kot bi mama potolažila otroka.
giphy (1)

Pijana dekleta na straniščih

Pijana dekleta, ki se srečajo na straniščih, so resnične Disneyjeve princeske. Tako ljubeče. Tudi dekleta, ki se ne marajo, so v teh primerih med sabo naravnost čudovita.
giphy (2)

Obrite noge in sveža posteljnina

Mehak občutek sveže obritih nog in sveže posteljnine je neverjetno prijeten in mehak!
giphy (3)

Spodnje perilo, ki se ujema

Ko imamo ženske na sebi spodnje perilo, ki se ujema, smo prave seksi nindže.
giphy (4)

PREBERITE ŠE: Kaj si želi slišati vsaka ženska?

Morska deklica izpod tuša

Ko mokre lase uporabimo za skrivanje bradavičk, smo videti kot morske deklice.
200

Igranje z dojkami

Igra z dojkami pod tušem je lahko zares zabavna. In ne, ne govorimo o spolnem zadovoljevanju. Dojke so tam in že to je zelo svetla točka.
giphy (6)

Ličila

Ličila tu in tam dvignejo samozavest.
giphy (7)

Za čustvenost ne potrebujemo utemeljitve

Ženske smo si s prijatelji preprosto blizu in čustvenih trenutkov nam ni treba prekiniti s “stari, no …” oziroma se nenehno ukvarjati s tako imenovano moškostjo.
giphy (8)