Čeprav je težko, se je bolje sprijazniti z dejstvom, da tvoja simpatija uživa v ljubezni z nekom drugim. Ti štirje znaki ti bomo pomagali to tudi ugotoviti.

To so 4 znaki, da ima tvoja simpatija nekoga drugega:

Slišiš govorice

Če slišiš govorice, da je nekdo od nekoga slišal, da je ta od nekoga slišal, da je njegov prijatelj videl tvojo simpatijo na zmenku, obstaja določena verjetnost, da je to res. Seveda pa se pred delanjem zaključkov pozanimaj o resničnosti takšnih govoric.

Prekine stike s tabo

Če tvoja simpatija naenkrat prekine sicer pogoste stike, se pozanimaj, zakaj. Morda je zaseden/-a, lahko pa tudi, da se je spustil/-a v nov romantični odnos. V vsakem primeru takšno ovedenje ni sprejemljivo. Drug drugemu smo dolžni vsaj razlago.

Čutiš spremembo v vedenju

Mogoče te simpatija ni odrezala iz svojega življenja, vendar se je nenadoma začela ta oseba vesti občutno drugače. Vzrokov za takšno spremembo je seveda malo morje in eden izmed njih je, da se je oseba zaljubila v nekoga drugega.

Simpatija ti sama pove

Včasih smo soočeni z golo resnico. In redko smo pripravljeni nanjo. Vendar pa je to morda najbolj čist način, ki omogoča, da se kar najhitreje poberemo in zacelimo svoje rane.