Najverjetneje ni potrebno posebej izpostavljati, da se svet okoli nas spreminja. In z njim se spreminja tudi način uporabe pametnega telefona. Radi imamo spontanost, ustvarjalnost in obožujemo pogled na žive vsebine okoli nas. In to je tisto, kar tudi pričakujemo od pametnega telefona. Preplet vrhunske mobilne tehnologije, z najboljšo kamero, zaslonom in baterijo, je tisto, kar je ustvarjeno za novo generacijo, ki si želi svoje navdušenje in izkušnje ves čas deliti "v živo".

Spoznajte Samsung Galaxy A50, ki današnji generaciji uporabnikov pametnih telefonov omogoča, da delajo to, česar drugi ne zmorejo.

Premium dizajn in prefinjeni materiali

Predstavljamo vam zaslon, na katerem vidite več sveta. 16,2-centimetrski (6,4-palčni) brezkončni-U zaslon pametnega telefona Galaxy A50 vam približa najpomembnejše vsebine, saj zaslon telefona, ki je skorajda brez okvirja, sega od roba do roba. S FHD+ ločljivostjo in Super AMOLED barvami se lahko poglobite v vaše najljubše video dnevnike (vloge) in vsebine, ki se pretakajo v živo. Galaxy A50 predstavlja čisto, vrhunsko estetiko. Naj bo v moderni črni ali beli različici, lahko pa tudi v koralni ali modri barvi – tanko ohišje se prilega vaši dlani. 3D hrbtna stran iz plastike ter bralnik prstnih odtisov na zaslonu omogočata gladke in neprekinjene obline na vseh straneh.

Fotografija in kamera v ospredju

Ko govorimo o vrhunskih funkcijah kamere in neverjetnih fotografijah, pri podjetju Samsung tudi pri razvoju Galaxy A50 ničesar niso prepuščali naključjem. Sistem treh glavnih kamer tvori “vrhunski trio“, ki vključuje ultraširoko kamero s 123-stopinjskim vidnim poljem, ki je primerljiv sliki človeškega očesa ter široko kamero s 25 MP in načinom zaslonke F1,7, ki v posnetek zajame več sveta. Vrhunski trio dopolnjuje globinska kamera s 5 MP, s katero lahko prilagajate globino polja in ustvarjate fotografije s tako imenovanim efektom bokeh za portretno fotografijo. Tri kamere Galaxy A50 omogočajo zajemanje fotografij tudi v načinu HDR in s tem dodatno izboljšanje fotografije. A to še ni vse. Na razpolago je tudi selfi kamera s 25 MP, ki ustvarja odlične fotografije z lepimi barvami in bo prepričala tudi zahtevnejše uporabnike.

Samsung Galaxy A50 omogoča tudi snemanje videa z ločljivostjo 1080p, ki je podprto z digitalno stabilizacijo slike. Video lahko ustvarjate tako z ultraširoko lečo kot tudi široko in imate s tem odlično orodje za ustvarjanje videa. Seveda kameram pomaga umetna inteligenca oziroma tako imenovani optimizator prizorišča, ki izvede pravilne korekcije barv, nasičenosti in tako izboljša vaše fotografije. Tako naredi fotografije točno takšne, kot jih imate v vašem spominu. Ne glede na to, ali fotografirate hrano, hišnega ljubljenčka ali ostale stvari, ki so vam pri srcu, vam bo prav to orodje pomagalo izboljšati fotografijo.

Znana Samsung odličnost v notranjosti

V notranjosti biva osemjedrni procesor, ki mu družbo dela do 128 GB notranjega spomina in 6 GB delovnega spomina. Odlična je tudi baterija, ki je ogromna in premore 4000 mAh ter jo je mogoče hitro polniti prek 15W hitrega polnilca. Udobno se namestite ter si brezskrbno oglejte priljubljene serije, se potopite v svet napetih igric in uživajte ob poslušanju svojega najljubšega glasbenega izvajalca. Ves dan.

Samsung Galaxy A50 je odličen pametni telefon, oblikovan s prefinjenostjo, ki ima odličen Super AMOLED zaslon, veliko baterijo, močan procesor, zadosti delovnega spomina in možnosti velike hrambe podatkov ter vsekakor vrhunsko in vsestransko kamero. Tudi zato verjamemo, da je v svojem razredu daleč najboljša izbira.

Galerija: Samsung Galaxy A50