Povprečen človek letno porabi približno 100 rolic toaletnega papirja, s čimer v veliki meri škoduje okolju. A zakaj ne bi celuloze zamenjali za bide Sonny, ki ga lahko s seboj vzamete vsepovsod?

Ekipa, ki stoji za revolucionarno tuš glavo Nebio, tokrat predstavlja prenosni bide Sonny, s katerim želi iz rabe izpodriniti okolju neprijazen toaletni papir.

Sonny je tuba iz anodiziranega aluminija, ki v svoji notranjosti shranjuje vodo – namenjena je čiščenju zadnjične odprtine, pri čemer lahko nastavitve pršenja prilagodite svojim željam. Njeno delovanje omogoča baterija, ki zdrži do 3 tedne. Napravo lahko napolnite tako, da jo po uporabi odložite na pripadajoč podstavek, ki prav tako deluje kot polnilna postaja.

Izdelek, ki združuje minimalističen dizajn in kakovostno izdelavo, lahko s seboj vzamete, kamorkoli si želite. Ustvarjalci z njim ciljajo na ljudi, ki skrbijo za svoje zdravje in so hkrati ekološko ozaveščeni.

Če je za prihodnost našega planeta mar tudi vam, si lahko svoj prenosni bide Sonny na platformi Indiegogo v predprodaji zagotovite že za 85 evrov.

Galerija: Sonny