Večopravilnost je v digitalnem svetu vsekakor del naših vsakdanjih življenj – tega se zavedajo tudi ustvarjalci novega tehnološkega pripomočka Trio, ki lastnikom omogoča sočasno uporabo kar treh zaslonov.

Podjetje Mobile Pixels nas je pred kratkim že razveselilo z inovativno napravo Duex, ki nam omogoča, da med uporabo računalnika uživamo ob pogledu na dva zaslona. Zdaj je storilo še korak naprej, saj predstavlja Trio, ki svojemu predhodniku dodaja še zaslon več.

Trio je mogoče pritrditi na zadnjo stran kateregakoli prenosnega računalnika, po njegovi zaslugi pa se bosta glavnemu zaslonu pridružila še dva stranska – slednja je mogoče poljubno nastavljati med kotoma 180 in 270 stopinj, prav tako pa lahko svojim željam prilagodite njuno svetlost.

Trio je namenjen posameznikom, ki morajo zaradi narave svojega dela pogosto opravljati več stvari hkrati. Izkazal se bo zlasti pri predstavitvah, službenih sestankih, igranju videoiger, trgovanju z delnicami in še pri celi vrsti drugih nalog.
Združljiv je z operacijskimi sistemi Mac, Windows, Linux, Android in Chrome. Pohvali se lahko tudi z nizko težo in energijsko učinkovitostjo, saj v primerjavi z Deuxom za delovanje porablja kar 40 % manj energije.

Tako deluje Trio!

Trio je na voljo v dveh velikostih, njegovi ustvarjalci pa finančno podporo zanj zbirajo tudi na Kickstarterju. V predprodaji si lahko svoj Trio zagotovite že za 199 dolarjev, kar preračunano znaša približno 177 evrov.

Galerija: Trio