Najdaljši danski fjord Mariager je postal bogatejši za edinstvena počitniška bivališča Løvtag, ki jih najdemo na drevesih v majhnem gozdu. Kaj še čakaš, rezervacije so odprte!

Hotel Løvtag, ki ga je zasnoval arhitekt Sigurd Larsen, vključuje 9 kabin, v vsaki od njih pa je prostora za največ 4 goste. Drevo, na katerega so pritrjene, raste skozi njihovo središče.

Obiskovalci lahko uživajo v neposrednem stiku z naravo. Razgled na okolico in vhod dnevne svetlobe zagotavljajo panoramska okna, ki segajo od tal do stropa. Hišice se nahajajo na višini med 6 in 8 metrov, do njih pa se je potrebno povzpeti po posebnem mostičku. Dostop do strešne terase je mogoč po stopnišču, ki gostom pričara občutek plezanja po drevesu.

Notranjost bivališč, ki ponujajo vodo in elektriko, je opremljena v skladu z načeli nordijskega minimalizma. Sestavljena je iz velikega prostora s spalnico, dnevne sobe, kuhinje, tuš kabine in ločenega stranišča.

Prva hišica na drevesu je že na voljo za rezervacijo, ki jo lahko opraviš tukaj. V bližnji prihodnosti bo zgrajenih še 8 kabin.

Galerija: Løvtag