Trend, pri katerem spremenimo tovorni zabojnik v bivalni objekt, je vedno bolj priljubljen, zahvala pa gre predvsem praktičnosti, saj ga lahko postavimo domala kjerkoli želimo. Med drugim predstavlja zabojnik tudi bolj ekološko izbiro – The Heyon Container House je tako že preizkušen koncept, ki omogoča življenje v divjini, daleč od vsega in to v modernem stilu.

The Heyon Conteiner House je namenjen življenju v norveški divjini. Ta oddaljen in izoliran košek zasebnosti je sestavljen iz treh tovornih zabojnikov, najbolj pa bo navdušil tiste, ki svoj prosti čas radi preživljajo v naravi.

V pritličju je na voljo kuhinja, jedilnica, spalnica, dva toaletna prostora in terasa. V prvem nadstropju imamo na voljo še eno spalnico, toaletni prostor, hodnik in balkon – na njem lahko neomejeno uživamo v svežem zraku in razgledu, medtem ko si prvoščimo mamljivo dišeč kavni napitek. Eden izmed zabojnikov ima streho prekrito s travo, na njej pa si lahko organiziramo ‘višinski’ piknik.

The Heyon Conteiner House

Zamisel je zagotovo zanimiva, domovanje iz tovornih zabojnikov pa se ob pravšnji postavitvi tudi poda pokrajini. Čeprav smo v divjini, sredi ničer, imamo na voljo dovolj luksuza, da je bivanje prijetno in prav nič ‘robinzonsko’. V tem trenutku še koncept, ki morda prav kmalu postal resničnost.

Galerija: The Heyon Conteiner House