Na skodelico čaja prisegamo vse leto, sploh pa v hladnejših mesecih. Najbolj pogosta priprava je, da pograbimo vrečko čaja in jo spustimo v vrelo vodo, toda pot do odlične skodelice čaja je bolj kompleksna. Teforia, naprava za pripravo čaja, uporablja pametno tehnologijo, ki v procesu namakanja prepaja mešanico do najbolj bogate in, glede na želje, močne skodelice čaja.

Moderen čajni avtomat, Teforia, je namenjen kuhanju različnih vrst čaja; od zeliščnih, sadnih, rooibos do ajuverdskih, ki so namenjeni pripravi s precejanjem v vreli vodi. Tehnologija, s katero čajni avtomat upravlja, dvigne raven antioksidantov v čaju do največje mere, medtem ko uravnavanje kofeina prepušča vam s tem, ko nastavite čas in temperaturo varjenja čajne mešanice.

Čudovito oblikovan avtomat izgleda dobro v vsaki kuhinji. Njegov čist dizajn dopolnjujejo steklene čajne skodelice, oblikovane z mislijo na okolje in trajnost ob vsakodnevni uporabi.

Teforia, čajni avtomat za hedoniste.

Teforia, čajni avtomat za hedoniste.

Z edinstvenim procesom varjenja čaja, se najbolj preproste sestavine čaja spremenijo v kompleksno mešanico arome in okusa.

Inovativni aparat bo na voljo v omejenih količinah za vse velike ljubitelje, ki bi radi doživeli nirvano s skodelico čaja.

Ogled galerije – Teforia, čajni avtomat za hedoniste