Alexander Wang je te dni predstavil svojo kolekcijo Alexander Wang Pre-Fall 2016, ki je kot izjemna mešanica ulične mode in elegantnih detajlov – črtaste najlonke, krila srednje dolžine in dve prefinjeni obleki – idealna za vse, ki stavijo na uporniško modo s pridihom ženstvenosti.

Alexander Wang je šel s kolekcijo pre fall 2016, ki jo je oblikoval po tem, ko je praznoval desetletnico dela v modni industriji, še en korak dlje. Kapsulska kolekcija Alexander Wang Pre-Fall 2016 je namreč izjemna zmes street style vplivov in minimalističnih silhuet, ki jih sem ter tja dopolnijo elegantni elementi, ki sicer močni kolekciji omilijo ostre robove in ji dodajo pridih ženstvenosti in seksapila.

Kolekcija Alexander Wang Pre-Fall 2016

Kolekcija Alexander Wang Pre-Fall 2016

Wangova ženska je tudi tokrat predvsem samosvoja upornica, ki s samozavestnim izrazom na obrazu nosi pleteno kapo “beanie”, čevlje z debelimi podplati, z luknjami okrašene rokavice in zadrge na nepričakovanih mestih. V Alexander Wang Pre-Fall 2016 kolekciji bomo poleg večnih uspešnic – vojaškega plašča, športnega bomberja, plašča z leopardjim vzorcem in popolne usnjene jakne – našli tudi najnovejšo linijo torbic Attica, ki jo zaznamjujejo predvsem uporniške verige.

Ogled galerije – Alexander Wang Pre-Fall 2016