Obstajajo moški, ki noč preživijo z žensko in je nikoli več ne pokličejo ali poiščejo. Ti moški imajo svoje trike in ‘obrede’, ki vedno delujejo. Če torej iščete dolgoročno razmerje, ne bodite preveč vesele, ko spoznate zapeljivca. Če namreč želite stabilnost, se morate takšnim fantom izogibati. Da pa ne boste postale naslednja žrtev, smo pripravili nekaj opozorilnih znakov zapeljivca, ki si ne želi resnega razmerja. Upamo, da vaš ‘princ na belem konju’ ni eden izmed njih.

Kako v trenutku prepoznati pretkanega zapeljivca?

1. V prvih treh dneh te ne pokliče.

Če sta se dogovorila, da se slišita, na to čakaš že tri dni, in ko si ga ravno pripravljena pozabiti, pokliče …, potem je to opozorilni znak. Pravi zapeljivci verjamejo, da je to najboljši čas za klic.

2. Videti je zelo samozavesten.

Takšni moški vedo, da je samozavest njihova prednost. Poleg tega ta metoda deluje tudi takrat, ko ni razloga, da bi mu zaupale. Najpomembnejše je, da pokaže, da je pravi mačo in da ima vse pod nadzorom (morda ne boš nikoli vedela, kaj točno so te stvari).

Samozavesti mu ne manjka.

3. Spogleduje se z drugimi ženskami, da dobi tvojo pozornost.

To je najstarejša in najučinkovitejša metoda. Če je moški priljubljen med ženskami, mora biti pa res supermoški. Seveda nikoli ne bo šel predaleč, saj si prava tarča ti. Bodi pozorna na njegovo vedenje, ko je obkrožen z drugimi ljudmi.

4. Poskuša se te dotakniti vsakič, ko dobi priložnost.

Obstaja razlika med načinom, kako se te dotika moški, ki je zaljubljen vate, in načinom, kako se te dotika moški, ki želi s tabo preživeti eno noč. Zaljubljen moški se te bo dotikal manj. Moški, ki potrebuje zabavo za eno noč, pa se te bo dotaknil ob vsaki priložnost (primerni ali neprimerni), ki jo dobil.

Če se odprto spogleduje z drugimi, bodi pozorna.

5. Govori ti točno to, kar želiš slišati. Kot v pravljici!

Če srečaš fanta, ki ti že prvi dan pove vse, kar si želiš slišati od moškega, je to opozorilni znak. Ko te namreč moški želi zapeljati, želi v tebi vzbuditi nevihto čustev. Običajni moški svojih čustev po navadi ne kažejo tako odkrito ali hitro.

6. Način, kako sta se spoznala, je bil nenavaden.

Če imaš občutek, da je bil način, na katerega si spoznala fanta, čuden ali nenavaden, je bil morda zaigran. Najpomembnejše namreč je, da te ta moški navduši in te s tem ujame.

Je bilo vajino srečanje zaigrano?

7. Vedno je videti popolno.

‘Polikan’ videz, dobra oblačila in dober parfum so znaki, ki bi te morda morali opozoriti. Vsi moški še zdaleč niso tako pozorni na svoj videz. Nič ni narobe z moškim, ki je videti osupljivo …, razen če opazite tudi druge opozorilne znake.

8. Videti je zelo dobro izobražen in lepo vzgojen.

Če srečaš zelo inteligentnega moškega, to še ne pomeni, da si želi zabavo za eno noč. Če pa ob vsaki priložnosti poskuša dokazati svoja znanja in je to znanje malce enostransko, bodi pozorna. Pravi oboževalec poezije bi moral poznati več kot le eno pesem.

Vedno je videti popolno!

9. Je skrivnosten in enigmatičen.

Ženske vedno privlačijo moški, ki so skrivnostni. Manj veš o njem, bolj te zanima. Pretkani zapeljivci to zelo dobro vedo in znajo to uporabiti v svojo korist. Če je tebi postavil veliko vprašanj, a ti o njem še vedno nič ne veš, je morda to moški, ki poskuša manipulirati s tabo.

Kaj storiti, da se izogneš manipulaciji?

Če ne verjameš komplimentom, jih ignoriraj. Enako velja za dotike. Ne pusti, da se ti oseba preveč približa. Če namreč to osebo zares zanimaš, bo njeno zanimanje zate zraslo. Pretkanega zapeljivca pa bo to odbilo in bo poiskal lažjo tarčo.
Poskusi pridobiti čim več informacij o tej osebi. Pazi na način, kako ti odgovarja. Če rad spreminja temo, je to opozorilni znak.
Če te resnično skrbi, da fant manipulira s tabo, ne odgovarjaj na njegove klice. Poskusi prestaviti vajin zmenek. Moški, ki si ne želi pravega razmerja, bo odnehal.

Zapomni si, da je vsaka situacija edinstvena. Na srečo pa imamo ženske odlično orožje: intuicijo. Če ti ta govori, da je nekaj narobe, potem se v svojih odločitvah nikar ne prenagli. Če pa si tudi ti želiš le zabave, potem se lahko sprostiš!

Več informacij: KAKO V TRENUTKU PREPOZNATI PRETKANEGA ZAPELJIVCA?