Navadne slušalke so ustvarjene za širšo maso ljudi, NuraLoop Adaptive so ultimativne slušalke, ustvarjene za tvoj sluh. Tako, kot so edinstveni tvoji prstni odtisi, je edinstven tvoj sluh. In ta si zasluži le najboljše.

Kot imajo oči svojega malarja, imajo ušesa pevca. Izdelovalci slušalk ponavadi izdelajo naprave, ki ustrezajo okusu večine uporabnikov in jih prilagodijo namenu uporabe – poslušanju glasbe ali gledanju filmov. In tu je jasno, zakaj nekomu ustreza en model slušalk, drugemu pa nek drug.

Ko si prvič nadenemo Bluetooth slušalke NuraLoop Adaptive, sprožimo predvajanje zaporedja zvokov, majhni mikrofoni pa ves ta čas merijo otoakustične emisije, ki kot posledica zvočnega valovanja nastanejo v notranjem ušesu. Na podlagi meritev algoritem nastavi ultimativne slušalke NuraLoop Adaptive tako, da se prilagodijo tvojemu sluhu oziroma avtonomiji posameznika, ki sliši zvoke, ki jih pri običajnejših slušalkah ne bi. Dejansko lahko rečeš, da so ustvarjene za tvoj sluh!

Slušalke NuraLoop Adaptive lahko tudi aktivno dušijo hrup, po želji lahko prepuščajo zvoke okolice, kar je primerno, ko ne želimo biti popolnoma zvočno izolirani. Upravljamo jih z dotikom, na voljo pa bodo še letos.