Kdo pravi, da samsko življenje ni lahko zakon?!

Morda si preprosto navajena biti samska. Moška družba te ne osrečuje. Ali preprosto potrebuješ predah od strupenih razmerij in želiš postaviti sebe na prvo mesto. Samsko življenje ima tudi svoje pozitivne plati, razlogov, zakaj se ženske odločajo za daljše samske predahe, pa je nešteto. Ženske, ki so samske, so v resnici na koncu najsrečnejše. Tu so razlogi, zakaj.

1. Uživajo v svoji samoti.

Veliko žensk se dobro zaveda, kakšnega moškega želijo zase, zato ne želijo vstopati v razmerje s katerimkoli moškim, zgolj da so v razmerju. Naučijo se biti same in v tem uživajo.

2. Osredotočijo se zgolj nase.

Osredotočanje na le sebe je lahko odlično!

Dobro se zavedajo, kaj je primerno zanje, zato sebe postavljajo na prvo mesto. Na tak način lažje sledijo svojim sanjam in ciljem, ki se jim s strastjo tudi posvetijo.

3. Ljubezen zanje ni središče sveta

Njihov cilj v življenju nima nič z iskanjem idealnega partnerja. Raje sledijo svojim ciljem, ki jim bodo prinesli najboljše življenje v prihodnosti. Ideja, da se nikoli ne bodo poročile, jih ne straši. Tišina je zanje navdih in ne strah. Ko enkrat vstopijo v razmerje, izberejo nekoga, ki se veseli njihovih uspehov.

4. Postanejo močne individualke.

Iščejo nekoga, ki je zgolj dodatek k njihovi sreči, ki jo sicer že imajo. Želijo nekoga, ki jih bo naredil še bolj vesele, ne pa zapolnil samote in žalosti. In takšno razmerje je vredno čakanja.