fotografija

Steklena pot na višini 1430 metrov, Kitajska

Tako neverjeten je naš svet!

Planet, na katerem živimo, je preprosto zakladnica zanimivih in neverjetnih stvari. Samo s prave perspektive je treba pogledati. Da bi lažje verjeli, kako neverjeten je naš svet, smo pripravili fotografije s celega planeta, ki vas znajo pošteno presenetiti.

Fotografije, ki bodo spremenile naš pogled na svet

Fotografije velikokrat (na žalost) ne zadostujejo za razumevanje sveta, še posebno, ko pride do vprašanja perspektive. Seveda, vsi vemo, da je nebotičnik Burj Khalifa ogromen in vsi si znamo predstavljati, da je največji radijski teleskop na svetu precej veličasten, a šele primerjava z drugimi stvarmi nam pokaže, kako sta slednja pravzaprav velika. Kevin Wisbith je v ta namen predstavil projekt A Quick Perspective, kjer na YouTubu jasno in glasno pokaže veličino vseh znanih objektov in stvari ter tako razširi naša obzorja.

Katere so najboljše poze za fotografiranje?

Najboljše poze za fotografiranje ne bodo prišle prav le fotografom, ki iščejo navdih, temveč tudi vsem damam tam zunaj, ki želijo imeti fotografije, na katerih so videti dobro. Tu so nekatere izmed najboljših poz za fotografiranje, ki poudarijo naše najboljše lastnosti in skrijejo celo najočitnejše pomanjkljivosti. Čas je, da postanemo supermodeli!