V astrološke napovedi lahko verjamete ali pa tudi ne. A nič ne škodi, če pred vstopom v novo razmerje preverite, ali so vama zvezde naklonjene. Nekatere astrološke kombinacije namreč nimajo veliko možnosti za uspeh, saj naj bi imele zelo malo skupnega.

Ni vam treba verjeti v astrološke napovedi o prihodnosti. Niti to, da so lahko kombinacije zodiaka usodne za vašo zvezo. Lahko se samo zabavate ob branju tega članka.

Predstavljamo vam nekaj kombinacij, ki so jih  strokovnjaki izpostavili kot tiste, ki naj ne bi delovale.

1. Oven in kozorog
Oven redno krši pravila, pri tem pa se pravil kozorog redno drži. Ovni so spontani, kozorogi pa se na primer težko spontano odločijo za večerjo brez rezervacije. Oba znaka sta ambiciozna in željna vrhunskih dosežkov. A je pri tem kozorog vselej poročen s svojim delom v veliko večji meri.

2. Bik in vodnar ne gresta skupaj
Bik ljubi tradicijo in pravila, vodnar pa prinaša paradokse in zmedo v odnosu. Biki so veliki romantiki, med tem ko vodnarji ne razumejo, zakaj je vseskozi govoriti “ljubim te”. Morda ta kombinacija v teoriji zveni kot zabavno, a se v praksi izkaže kot prava katastrofa.

3. Dvojček in škorpijon
Ni dvoma! Ko gre za igro zapeljevanja, je ta kombinacija prava stvar. Cel dan bosta porabila za razna sporočila, toda ko si bo treba priti na čisto, bodo nastale težave. Dvojčki so namreč izjemni zapeljevalci in šarmerji, med tem ko si škorpijoni želijo zvestobe in resne veze.

Ni vse tako idelano kot se zdi ...

Ni vse tako idelano, kot se zdi …

4. Rak in strelec
Strelec je kot tornado in občasno raka izvabi iz njegove lupine. Rak si želi gnezda in varnega doma, med tem ko se strelec nenehno giblje med skrajnostmi tesnobe in nore socialne dezintegracije. Raku je družina pomembna zadeva, strelec pa tega preprosto ne more razumeti.

5. Lev in ribe
Sanjarjenje ribe bo navduševalo leva, kot tudi čarobno razvajanje drug drugega. Toda včasih mračna in negativna riba lahko zelo slabo vpliva na leva. Težave pa bodo tudi pri financah. Ko sta skupaj, lahko zapravljata neomejeno in brez zavor.

6. Devica in tehtnica
Device in tehtnice imajo prefinjen okus in se na tej ravni zelo ujamejo. Prvih nekaj zmenkov bo čista čarovnija, ampak po tem so na obzorju težave. Tehtnice nikoli ne morejo živeti po načrtih oziroma niso sposobne planiranja, medtem ko device vselej živijo po svojem urniku. Devica bo kmalu izgubila potrpljenje ob zmedeni tehtnici, medtem ko se bo tehtnica naveličala prilagajanja urejenemu svetu device.