Kako hitro prebolimo bivšo ljubezen je odvisno od številnih dejavnikov – od tega, koliko časa je zveza trajala, pa do tega, kakšne so naše pretekle izkušnje in kakšen je naš pogled na ljubezen in svet. In na to imajo vpliv tudi zvezde – osebe, rojene v teh znamenjih, najtežje prebolijo bivšo ljubezen.

Zakaj nekateri hitro prebolijo svoje bivše zveze, drugim pa je to tako težko? Kaj o tem pravi astrologija? 

5 astroloških znamenj, ki najtežje prebolijo bivšo ljubezen …

Škorpijon

Škorpijoni so strastni. Ko nekdo prebije njihov oklep skrivnosti, izogibanja in hladnosti, najde mehko, romantično sredico, ki kar gori od ljubezni. Ko se to enkrat podre, potrebuje škorpijon ogromno energije in poguma, da se ponovno potolaži. Še posebej težko doseže to, da se ne zapre pred novimi izkušnjami ljubezni.

Ribi

Še posebej težko je preboleti bivšo ljubezen moškim ribam. Ti so izjemno občutljivi in čustveni, ob enem pa včasih ne znajo ravnati s svojimi nežnimi čustvi na ustrezen način. Ko se zveza konča, se ribe počutijo, da so ostale praznih rok in da so v tem čisto same.

Lev

Levi so navzven videti, kot da jih razhod s partnerjem/-ko ni preveč prizadel. V resnici pa so zgolj preveč ponosni, da bi pokazali, kako hudo jim je v resnici. Ponos pa je še eden izmed razlogov, zakaj levi dlje časa prebolevajo bivšo zvezo kot nekatera druga astrološka znamenja. Še posebej težko se sprijaznijo z realnostjo takrat, ko so oni tisti, ki jih nekdo zapusti.

Bik

Organizirani, prizemljeni in razumni biki na površini hitro predelajo, se sprijaznijo in sprejmejo razpad zveze. Na čustveni ravni pa imajo velikokrat težave. Pretirana racionalizacija jim onemogoči, da bi si vzeli čas in se v miru predali žalosti, in tako jih ta zaloti v trenutkih, ko sploh ne pričakujejo.

Rak

Raki so na navzven samozavestni in odločni. V resnici pa so tudi čutni in bi za osebo, na katero so navezani, naredili praktično vse. Ko se razidejo s partnerjem se jim kratko malo sesuje svet. Velikokrat se tudi pretirano krivijo za neuspeh zveze.