Vedno pravijo, so škorpijoni ljubosumni, a to ni res. Obstajajo še štiri astrološka znamenja, ki so noro ljubosumna. Početje vašega partnerja vam bo jasno, ko preberete, da je to 5 astroloških znamenj, ki so najbolj ljubosumna

Ljubosumje je sestavni del vsakega razmerja. Na začetku je vedno močnejše, kasneje, ko se bolje spoznata, pa skoraj niti ne poznate občutka, kaj pomeni biti ljubosumen. Če ne marate tega občutka, je dobro, da veste, da je to 5 astroloških znamenj, ki so najbolj ljubosumna, saj boste vedeli, od katerih znakov morate ‘bežati’.

Oven

Oven ne mara zaprtih in skrivnostnih oseb. To mu daje občutek negotovosti in nezaupanja, kar pa lahko vodi do obsesivnega ljubosumja.

Lev

Levom ljubosumje ni tujo. Znajo biti zelo nečimrni in težko prenašajo, da so postavljeni na stranski tir. Nihče nima pravice, da zasenči njihovo visočanstvo.

Škorpijon

Škorpijoni težko nadzorujejo svojo ljubosumnost. To je ena prevladujočih karakteristik. Čeprav imajo večino stvari pod nadzorom, se ljubosumje rado izmuzne.

Strelec

Čeprav je to znamenje samo nagnjeno k izpadom in občasnim avanturam, je zelo ljubosumno. Drugim podobnih stvari ne tolerira, sam pa svoje vedenje vedno opravičuje.

Ribi

Pri ribah je stalen in intenziven občutek ljubosumja. V strahu, da bi bili zapuščeni, se lahko spremenijo v pravega tajnega agenta.