Če ste odraščali ob teti, potem veste, da je imela veliko vlogo v vašem življenju. Morda zdaj, ko ste odrasli, nanjo gledate drugače, kot ste gledali, ko ste bili majhni, zato vas želimo opomniti na teh 5 pomembnih razlogov, zakaj je vaša teta tako pomembna!

Vsi vaši spomini, ki ste jih ustvarili v otroštvu s svojo teto, so povezani z zabavo, šalo in igro. Saj veste, teta se lahko z vami zabava, ker ni vaš starš, ki bi vas ‘okregal’ za neumnost, ki jo naredite, ona pa jo pač tolerira. Teta je zakon in to je 5 pomembnih razlogov, zakaj je tako pomembna!

Teta dobro svetuje.

Teta vam vedno dobro svetuje.

Teta vedno daje odlične nasvete, čuva vaše skrivnosti in deli svoje izkušnje z vami. S teto lahko govorite o vseh stvareh, ki jih ne želite deliti s svojimi starši.

Teta je tu za vas, ko drugi niso.

Če imate kakšne težave, bo vaša teta vedno tu za vas. Zato je njen vpliv zelo pomemben med otrokovim odraščanjem.

Teta je vaša družina.

Teta je vaša družina.

Otrok se bo prej obrnil na teto, ko ima kakšne težave, kot na starše. To pa zato, ker vam lahko teta pomaga pri sporih, ki jih imate morda s starši.

Teta lahko ‘zamenja’ starše.

Ko so starši zasedeni, teta lahko otroku zelo pomaga. Lahko čuva otroka, mu pripravi za jest in se z njim zabava. Zamenja lahko mamo ali očeta!

Teta vas spodbuja.

Teta vas spodbuja.

Teta vas bo vedno podprla pri vaših zamislih. Če se otrok sooča z neodobravanjem glede njegovih idej, mu lahko teta vedno pomaga in ga spodbudja.