Biti duhovna oseba je posebnosti, ki je v nekaterih kulturah cenjena. Obstajajo tudi kraji, ki ne vrednotijo te lastnosti kot izjemne, ker je ne moremo videti na lastne oči. Če tudi sami ne cenite tega, si boste morda premislili, ko preberete, da obstaja 7 stvari, ki vplivajo na duhovne osebe. Jih čutite?

Lahko prepoznte teh 7 stvari, ki vplivajo na duhovne osebe? Jih čutite?

Sprememba Lune

Vpliv Lune je najmočnejši v mlaju in v času polne Lune. Duhovne osebe imajo v tem času težave s spanjem.

Čas med 3.00 in 4.00 zjutraj

Ta čas je znan tudi kot “čarovniška ura”. Takrat naj bi bila magija najmočnejša. Duhovne osebe se v tem času pogosto zbudijo.

Živali se nenavadno vedejo.

Živali imajo bolje razvite nekatere čute. Duhovne osebe hitro začutijo in so okoli njih nenavadno vedejo.

Njihova čustva vplivajo na okolico.

Duhovno nadarjeni ljudje velikokrat doživljajo zelo močna čustva. Včasih njihova čustva vplivajo tudi na okolico – mačke se začnejo vesti čudno ali pa se ves čas prekinja električni tok v stanovanju.

Pogosto jih nagovorijo tujci.

Duhovne osebe tujci ogovorijo veliko pogosteje kot ostalo populacijo. Še bolj značilno pa je verjetno to, da so ti tujci velikokrat videti nenavadno.

Čutijo spremembo v vremenu.

Ste kdaj začutili, da se bo vreme kmalu spremenilo, čeprav ni bilo za to še nobenih očitnih znakov? To je ena izmed sposobnosti duhovnih oseb.

Čutijo negativno energijo.

Ti ljudje so najboljši radar za energijo in vzdušje. Če je v prostoru samo kanček negativne energije, jo bodo takoj začutili.