Trženje je večini prebivalstva znano kot tisto, kar podjetje stane veliko denarja. A ni nujno, da se za uspešne trženjske procese vselej potrebuje visok kupček sredstev. Našli smo brezplačna orodja, ki pomagajo dvigniti rast podjetja. Čimprej jih preizkusite!

Brezplačna orodja, ki pomagajo dvigniti rast podjetja:

MailChimp

Eden izmed prvih in tistih med bolj priljubljenimi ponudniki marketinških orodij je zagotovo MailChimp. Omogoča brezplačno postavitev privlačnih e-poštnih sporočil in distribucijo le-teh. Ravno tako nudi orodja pomoči pri analizah uspešnosti oglaševalskih akcij. Ob plačevanju naročnine pa je uporabnikom na voljo celo avtomatsko pošiljanje pošte. Priporočamo tudi spremljanje MailChimp bloga, ki nudi koristne podjetniške nasvete.
mailchimp.com

MailChimp

MailChimp

Buffer

Platforma Buffer omogoča nastavljanje urnika objav na vaših socialnih družbenih omrežjih Twitter, LinkedIn, Google+ in Facebook. Brezplačno lahko nastavite do 10 obvestil dnevno. Dodana vrednost pripomočka Buffer je, da samodejno skrajša vaše html povezave. Vse skupaj se zdi zelo priročno.
bufferapp.com

Buffer

Buffer

PREBERITE ŠE: Življenjepis: spretnosti in kompetence, za katere niti niste vedeli, da jih imate

Canva

Super in nadvse enostavno marketinško orodje vam bo pomagalo urediti in preobraziti vaše fotografije. Preprosto prilagodite velikost, dodajte besedilo ali uredite ne-toliko-lepo sličico z uporabo fantastičnih filtrov. Idealno, če ste vsaj malo vizualni tip človeka.
canva.com

CanvaiPad2

WordPress

Napredno orodje dovoljuje preprosto gradnjo in urejanje vaših spletnih strani. Sistem ponuja koristen vpogled pritoka obiskovalcev na spletno stran in morebitne interakcije z gostujočimi uporabniki. Lahko uporabite tudi plačljivo različico, ki nudi še kaj več kot našteto, a menimo, da je za osnovno spletno gradnjo povsem v redu brezplačna verzija.
wordpress.com

WordPress

WordPress

Weebly

Weebly je izredno enostaven za uporabo. S preprostimi predlogami in orodji bo pripomogel k povečanju vašega spletnega prometa. Poleg tega ponuja tudi dodatke kot so e-poštni naslovi, napredno poročanje in optimizacijska orodja, ki so sicer plačljiva.
weebly.com

Weebly

Weebly