Ste za zanimiv poizkus? Želite izvedeti, kako zimska oblačila nositi tudi poleti? Na prvi pogled se zdi ideja bizarna, a z malo ustvarjalne žilice in s pomočjo inspiracije uličnih stilov jo je pravzaprav izredno preprosto uresničiti. Pomislite, zimski čevlji in obleka z odprtim hrbtom ali pa denimo pletena jopica v kombinaciji z obleko v cvetličnih tonih. Vas je ideja tako navdušila kot nas v uredništvu?

Kako zimska oblačila nositi tudi poleti?

1. Starodoben kolaž

Oblecite težek zimski pulover v kombinaciji s čipkasto mini oblekico. Rokavov ne pozabite zavihati navzgor. Kratko krilce bo ohranilo vaš videz v najbolj kulski luči.

Starodoben kolaž

Starodoben kolaž

2. Ljubezen je slepa

Obleka z odprtim hrbtom zelo dobro prijateljuje s težkimi zimskimi čevlji. Se strinjate, da je to kombinacija, ki bo v letošnjem poletju pustila edinstven vtis!

Ljubezen je slepa

Ljubezen je slepa

3. V slogu du monde

Kaj, ko bi se malo poigrale s proporci nošenja dolge parke čez lahko poplin obleko? Mogoče veste kaj naredi točno ta stajling videti desetkrat bolje? Obute Vans superge.

V slogu du monde

V slogu du monde

4. Poletna romanca

Debelo semiš midi krilo in nežen, lahek top. V uredništvu smo enotnega mnenja, da kontrasti in različne teksture ustvarijo dobro zaokrožen slog.

PREBERITE ŠE: Kako biti lepa brez ličil?

Poletna romanca

Poletna romanca

5. Vanessa Jackman

Bi poskusila z nošenjem belega pulija pod preprosto padajočo obleko? Ne pozabi dodati belih superg, ki bodo videzu dodale piko na i!

Vanessa Jackman

Vanessa Jackman

6. Vedno v slogu

Povleci na plan volnen jopič in si ga le ogrni čez ramena. Zgoraj nosi belo preprosto majico, spodaj pa obrabljene kavbojke. Takšna lahko vstopiš v pisarno ali greš na zgodnjo večerjo.

Vedno v slogu

Vedno v slogu

7. Ženstvena na kvadrat

Debela jopica, privezana okoli pasu, v kombinaciji s potiskano obleko, ki jo definira precep na sredini. To je to!

Ženstvena na kvadrat

Ženstvena na kvadrat

8. Barve, barve, barve …

Naravnost vpadljive boste v kratki, poletni oblekici in klasičnem prehodnem plašču. Ta naj bo odprt.

Barve, barve, barve …

Barve, barve, barve …

Pod kateri slog ste se podpisale?