Z zgolj opazovanjem nekoga je težko določiti ali se bo ta posameznik v postelji dobro izkazal. Dober videz še ne naredi mojstra. Prav tako se narcisi in veliki egi, ki sicer delujejo izredno samozavestno, v postelji mnogokrat izkažejo za preveč sebične. Obstaja pa nekaj nenavadnih znakov, ki lahko kažejo na to, da se bo neka oseba v postelji dobro izkazala.

Si dober v postelji?

Ne bojiš se gledati v oči

Očesni stik je izredno pomemben. Če ga oseba zna vzdržati, to pomeni, da jo zanimaš ter da ti posveča pozornosti. Kdo si tega ne želi tudi v postelji?

Obožuješ sladoled z okusom kave

Po ugotovitvah raziskave nevrologa in psihiatra Alana Hirscha, so tisti ljudje, ki imajo radi kavni sladoled, tudi dobri ljubimci.

Imaš polno knjižno polico

Že filmski režiser John Waters je svoje sozemljane opozoril s temi besedami: Če greš z nekom domov in ta oseba nima knjig, ne spi z njim. In kako modre besede so to! Kdor rad bere, obožuje tuje svetove in dimenzije ter se je pripravljen konstantno učiti in se razvijati. Nekaj, kar se od dobrega ljubimca pričakuje.

Rad tvegaš

Študije so ugotovile, da je strah v nekaterih primerih naravni afrodiziak. Tisti, ki si upa skočiti s padalom ali se podati v osrčje amazonskega pragozda, kaže znake, da se bo v postelji dobro izkazal.

PREBERITE ŠE: Znanstveno dokazani triki za vroče dolgo razmerje

Ne bojiš se gledati v oči

Ne bojiš se gledati v oči

Si strasten gurman

Ljubezen in hrana sta dobra prijatelja. To so vedeli že naši predniki in nam to sporočili preko izreka ”Ljubezen gre skozi želodec.”. Raziskave nakazujejo na to, da so tisti, ki hrano jejo s strastjo in uživajo v vsakem grižljaju, bolj strastni tudi v postelji.

Dobro plešeš

Glede na antropologinjo dr. Heleno Fisher, se dober ljubimec razkrije že na plesišču. Ples nakazuje na posameznikov nivo samozavesti, počutje v družbi in doživljanje samega sebe.

Si samozavesten, a se ne hvališ

Če je nekdo samozavesten v svoji koži, se bo to zagotovo izkazalo za pozitivno lastnost pri ljubljenju. A tu ne mislimo zaljubljenosti samega vase, temveč pristno, tiho, trdno samozavest.

Si sproščen

Tisti, ki zna biti sproščen, četudi življenje ne poteka vsak dan najbolj gladko, bo v postelji boljši. Po eni strani se oseba sama ne obremenjuje z izidom, po drugi strani pa je sproščenost nalezljiva in tako tudi partnerju pomaga, da doseže stanje miru.

Si levičar

Študija LELO je v letu 2014 ugotovila, da je 86% levičarjev s svojim seksualnim življenjem izjemno zadovoljnih, medtem ko v to kategorijo pade le 15% desničarjev. Čeprav so razlogi za to neznani, so rezultati nesporni.