Waren Buffett ve o čem govori, glede na to, da ima na svojem bančnem računu 'le nekaj' milijard. Filantropist in milijarder vam svetuje: "Eno stvar izboljšajte in boste lahko bogatejši za 50 %".

Živimo v družbi, ki vrednoti dosežke. Če so ti doseženi po legalni poti ali pač z iskanjem lukenj v zakonu. In kaj o njem imajo za povedati bogataši?

Investitorja in filantropista Warrena Buffetta vsi poznamo. Znano nam je tudi, da je vrednost njegovega premoženja ocenjena na 84 milijard ameriških dolarjev (približno 75 milijard evrov). Nikoli doslej pa svojim sledilcem in oboževalcem ni razkril, kaj je skrivnost njegovega uspeha. A očitno bomo naposled le izvedeli, katero eno stvar tudi vi izboljšajte in boste lahko bogatejši za 50 %.

Kako povečati premoženje za 50%?

Kako povečati premoženje za 50%?

Na spletni strani LinkedIn je Buffett zapisal, da svoje premoženje lahko povečate za 50 % le tako, da izboljšate svoje komunikacijske veščine. Če ne znate komunicirati, je isto, kot če mežikate dekletu v temi ‒ se ne zgodi nič. Lahko ste najbolj pametna oseba na svetu, a morate biti sposobni prenesti svoje znanje tudi v pokazati med komuniciranjem.

Buffet tako želi povedati, da morate biti tudi dobri pripovedovalci. Komunikacija nam prav pride v številnih situacijah, ne samo v poslovnem svetu. Naslednjič, ko se odpravite na intervju za delo ali kakšen drug sestanek, se spomnite, da je komunikacija ključ, ki odpira zlata vrata.