Fendi s kampanjo za sezono pomlad/poletje 2016 vabi nazaj v mod 60-ta prejšnega tisočletja in s pomočjo prelepih modelov, Edie Campbell in Vanesse Moody, predstavlja eklektično kolekcijo oblačil in modnih dodatkov, v kateri se čudovito dopolnjujejo mornarsko modra, rdeča in bela barva.

Modna hiša Fendi s kampanjo za sezono pomlad/poletje 2016 vabi nazaj v modovska 60-a prejšnjega tisočletja, ko so modni sceni vladale obleke in krila A-kroja, plastični modni dodatki, hlače z visokim pasom, lakasto usnje in rokavi ter hlačnice na zvon. V tokratni Fendijevi kampanji v vlogi retro modelov iz 60-ih lahko občudujemo prelepi Edie Campbell in Vanesso Moody.

PREBERITE ŠE: Tommy Hilfiger pomlad/poletje 2016: sproščena moda z glamuroznim pridihom

Fendi pomlad/poletje 2016

Fendi pomlad/poletje 2016

Priznati moramo, da lepotici v oblačilih in modnih dodatkih v mornarsko modrih, rdečih in belih odtenkih delujeta izjemno pristno, cvetlično ozadje, ki ga je tako kot oblačila navdihnilo “flower power” obdobje, pa še popestri celotno retro sceno. Kreativni vodja Karl Lagerfeld, ki je kampanjo tudi posnel, je z eklektično kolekcijo in vibrantno kampanjo vsekakor ponovno dokazal, da njegova domišljija ne pozna meja. V nadaljevanju preverite svežo Fendijevo kampanjo, ki poleg modnih oblačil predstavlja modne dodatke, ki bodo prihodnjo sezono polnili modne bloge in kolumne o ulični modi.

Ogled galerije – Fendi pomlad/poletje 2016