Hunton je britanski proizvajalec luksuznih gliserjev, ki ga je ustanovil dirkač Jeff Hunton pred 30 leti. Velja za neke vrste "Aston Martin na vodi", potovalni super gliserji Hunton so dobro znani po svoji izjemni prilagodljivosti. Dejstvo je, da ustvarjalna ekipa gliserjev Hunton naredi vse, da stranki dostavi sanjski gliser. Takšnega, ki izpolnjuje njihove sanje o sanjskem plovilu. Eden zadnjih njihovih izdelkov je XRS43, ki navduši z brezčasno eleganco, izjemno izdelavo in zapeljivo močjo.
Hunton XRS43 - Navtični glamur na najvišji ravni
Izjemen dizajnPovezava s športnostjo
9.7Navtične sanje
Legendarnost10
Design 10
Občutki9
0
Ocena bralcev 0 X Glas
0.0

Dirkaška dediščina pogojuje izjemno pozornost pri oblikovanju trupa, ki išče navdih v “deep v hull“, obliki, ki je skozi 3 desetletja ekipi Hunton pripomogla do mnogih zmag na različnih tekmovanjih in pokalih.

Britanski navtični glamur in dirkanje na vodi - HUNTON XRS43

Britanski navtični glamur in dirkanje na vodi – HUNTON XRS43

Izjemna motorizacija

Motorizacija plovila je seveda tako kot vse na tem plovilu prilagodljiva. Hunton XRS 43 je lahko opremljen z dvema Cummins, ki premoreta 480KM in z njima doseže najvišjo hitrost 60 vozlov.

Motor, ki razvije sanjsko moč.

Motor, ki razvije sanjsko moč.

Če želite še bolj razburljivo mešanico hitrosti, veselja in zabave, si lahko izberete drugo specifikacijo motorja, na primer 662 konjska Mercury Racing bencinska motorja s NXT pogoni. Kot vrhunec ponudbe pa sta na volja dvojčka s 700 konjskimi močmi in sci Supercharged MerCruiser motorji. S to kombinacijo bo XRS “letel” tudi do 75 vozlov.

Ultimativni luksuz

XRS43 je verjetno najboljša kombinacija zmogljivosti in luksuza, odlična kombinacija moči in elegance.

Izjemna notranjost

Izjemna notranjost

V notranjosti Hunton XRS43 ponuja dobro stojno višino, tako bo glava na varnem. V podpalubi nas pričaka prostoren salon v katerem je vse potrebno za krajše izlete, v premcu se nahaja postelja na razpolago pa je seveda tudi wc s tuš kabino. Izjemno pozornost do detailov in materialov se kaže v izbiri najboljših materialov, usnja ter kakovostnega lesa.

Ogled galerije