Toyota RAV4 je vsem dobro znan avtomobil, a danes boste spoznali posodobljeno različico avtomobila Toyota RAV4 TRD Off-Road, ki je terensko zmogljivejša. Križanec je popoln za drznejše voznike, ki si želijo adrenalina na zahtevnih poteh.

Uspešna formula je zdaj doživela že peto generacijo s prihodom najnovejšega avtomobila Toyota RAV4. Poleg nove generacije so predstavili še terensko zmogljivejši paket – Toyota RAV4 TRD Off-Road.

Gre za nadgradnjo Adventure paketa, ki ni zgolj stilsko spremenjen, temveč se lahko pohvali z izboljšanimi terenskimi zmogljivostmi. Križanec je tako primeren za drznejše voznike, ki bi radi uživali na zahtevnejšem terenu.

Toyota RAV4 TRD Off-Road

Podvozje križanca Toyota RAV4 TRD je popolnoma predelano in dopušča še več terenskega doživetja. Vzmeti in blažilniki dovoljujejo večji odmik kolesa in s tem boljši nadzor na terenu.

Na zunanjosti avtomobila Toyota RAV4 TRD opazimo spremenjen prednji odbijač, ki nam da v trenutku vedeti, da gre za TRD različico. V notranjosti imamo na voljo zaščitne preproge, primerne za vse sezone v letnem času, oblazinjenje pa je narejeno iz materiala SofTex, ki je lažje in trpežnejše od usnja.

Lažja in robustnejša 18-palčna platišča so obute v terenske Falken Wildpeak pnevmatike. Zaradi vseh sprememb, se boste lahko z avtomobilom Toyota RAV4 TRD z lahkoto podali tudi na zahtevnejše terene.

Galerija: Toyota RAV4 TRD Off-Road