Luksuzna Villa Carpe Diem se nahaja na enem izmed najlepših dalmatinskih otokov, v bližini mesta Hvar in le 50 metrov stran od kristalno čistega morja. Vila leži na ogromni parceli s fantastičnim razgledom na morje in otok Vis, ter obdana z borovci, palmami in limonovci obljublja nepozabne počitnice, ki jih bomo še dolgo pomnili.

Luksuzna Villa Carpe Diem na Hvaru ima odlično lego, saj leži le 50 metrov stran od prelepe plaže in ponuja čudovit razgled na otok Vis. Vila leži na ogromni parceli, ki obdana z zelenim mediteranskim rastlinjem meri kar 2000 kvadratnih metrov. Prekrasno vilo lahko najamemo v celoti, lahko pa se odločimo le za najem apartmaja s prostorno spalnico in pripadajočo kopalnico. Zunanji bazen in velika terasa ponujata prekrasen panoramski razgled na morje in sta glavna krivca, da je Villa Carpe Diem vsekakor popolna izbira za preživljanje poletnih počitnic.

 Villa Carpe Diem .. ko se čas zaustavi

Villa Carpe Diem .. ko se čas zaustavi

Pri vstopu na parcelo Ville Hvar Carpe Diem se pred nami odpre veliko dvorišče, ki obdano z zelenjem spominja na mediteransko oazo. Kamnite stopnice vodijo do prekrasnega bazena, kjer vsak gost pozabi na preostanek sveta. Sproščanje lahko nadaljujemo na eni od petih, popolnoma opremljenih teras, ali pa se odpravimo v notranjost, kjer se v treh nadstropjih, poleg popolnoma nove kuhinje ter prostorne dnevne sobe z jedilnico, nahaja sedem prostornih spalnic in sedem luksuznih kopalnic. Villa Hvar Carpe Diem je primerna za udobno namestitev do 14 oseb, za njen najem pa bomo odšteli od 1000 do 2000 evrov na dan.

Luksuzna Villa Hvar Carpe Diem je opremljena s klimo, talnim gretjem, LCD-jem, hišnim kinom, internetom, sodobnimi kuhinjskimi aparati, pralnim strojem, žarom in celo otroško posteljico. Obiščite luksuzno Villo Carpe Diem ter se zaljubite v božansko naravo in slikovito podobo Hvara in njegove okolice …

PREBERITE ŠE: Antlos – Airbnb za nastanitve na ladjah

Ogled galerije – Villa Carpe Diem