Ličenje je umetnost, ki ženskam pomaga, da poudarijo svojo naravno lepoto. Ličila tako dodajo lesk v očeh, naredijo ustnice polnejše ter ličnice bolj izrazite. Make-up je postal sestavni del življenjskega sloga mnogih žensk, a trendi ličenja se spreminjajo z vsako novo sezono, vsem spremembam pa je težko slediti. Tukaj je nekaj najlepših trendov za letošnjo pomlad in poletje, ki bodo poskrbeli za brezhiben videz. Moto letošnje sezone je "Ne bojte se eksperimentiranja!".

Make up trendi pomlad/poletje 2016 za brezhiben videz:

Čista in sijoča koža

Eleganten in ljubek naravni videz je zadnja leta zelo priljubljen in upamo, da bo trend ostal “med živimi” še zelo dolgo. Skrivnost naravnega videza je zelo preprosta: nanesite podlago s svetlobno odsevnimi delci, ki ustreza vašemu tonu kože, na ličnicah uporabite mehko, zračno rdečilo, senčilo za oči pa naj bo v naravnih tonih in le na vekah. Videz poudarite z nanosom maskare.

Čista in sijoča koža

Čista in sijoča koža

Vroča šestdeseta

Vsi vemo, da se modni in lepotni trendi prej ali slej vrnejo. In šestdeseta so nazaj, in to “na polno”: oblikovane obrvi, črtalo za oči, ki ustvari videz “punčke”, pastelna senčila, umetne trepalnice … Ne bojte se eksperimentiranja z različnimi barvami šminke. Najnovejši trendi so namreč ovrgli mit (ali pravilo), da so lahko poudarjene samo oči ali pa samo ustnice.

Vroča šestdeseta

Vroča šestdeseta

Oranžni in koralni toni senčila za oči

Da bi bile vaše oči videti zares impresivne, uporabite svetla, barvita senčila za oči: oranžno, modro, zeleno ali roza. Še en nasvet: z uporabo nekaterih dekorativnih kamenčkov boste dosegle ultra glamurozen videz.

Oranžni in koralni toni senčila za oči

Oranžni in koralni toni senčila za oči

PREBERITE ŠE: Kako biti lepa brez ličil?

Črtalo za oči na spodnji veki

Črtalo za oči na spodnji veki je trend z modnih pist. Lepotna industrija danes ponuja črtala za oči v mavričnih barvah, zato se ne bojte eksperimentirati z različnimi odtenki. Prav tako se ne bojte uporabiti umetnih trepalnic.

Črtalo za oči na spodnji veki

Črtalo za oči na spodnji veki

Rjavi odtenki

Odtenki ličil v rjavih tonih nikoli ne bodo šli iz mode, saj enkratno delujejo tako podnevi kot ponoči. Za zares osupljiv rezultat uporabite bronzer in tako dopolnite videz s karamelno barvo na svojih licih. Vaša polt bo videti sijoča in sveža.

Rjavi odtenki

Rjavi odtenki

Čarobne matirane ustnice

Vladavine sijočega bleščila za ustnice je uradno konec: zdaj je čas za povsem opredeljene matirane ustnice. V modi so bordo, vijoličasto rožnata, rjava, modra, črna in vijoličasta.

Čarobne mat ustnice

Čarobne mat ustnice

Svetle ličnice

Priljubljenost klasičnih in naravnih odtenkov senčila za lica se je letos kar precej zmanjšala. Ličnice si zato raje obarvajte v barve z oranžnim podtonom; tako bodo dobile sončni sijaj, vaša lepota pa bo sijala še svetleje.

Svetle ličnice

Svetle ličnice